0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar merhaba. aracı alalı iki ay oldu 5000 km yol yaptım. adana özgene bugün gittim rutin bir kontrol için. bunun yanında da tavan iç döşemesi ile tavan kaporta arasından otoban hariç yollardan giderken çıt çıt çıt diye ses şikayetimi bildirdim. iyi güzel ilgi alaka ama adamlar bana bu sorunu çözebilmek için tavanı açacaklarını söylediler. bende şok oldum tabi. sıfır bir aracın tavanının sökülüp takılması hiç mantıklı gelmedi bana. böyle bir sorun yaşayan varmı aramızda varsa nasıl bir yol izledi. benim fikrim zorlayıp yenisi ile değiştirmek sizce başarılı olabilirmiyim. olaki açtılar sorun gitti bu arabanın değerini düşürürmü? küçücük bir sorun inanılmaz canımı sıktı ben kafayı taktıkça da ses sanki iyice arttı. vereceğiniz fikirle öneriler için şimdiden teşekkürler.bu arada sunroof var.
bu değişim yada sökülüp takılma işlemi kayıtlara mutlaka alınacaktır değil mi akif hocam. ondan dolayı kafama takıldı arabanın değerini düşürebileceği
sunroofun perdesi açıkken yapabiliyor o sesi. perdeyi kapatarak tekrar ses geliyor mu diye bi kontrol et istersen.
Eski konuyu hortlatıyorum ama sesin kaynağını buldum. Resimde görünen kağıt parçalarını sıkıştırınca gelen ses kesildi. Servis tavanı sökmek lazım demişti. Tabi bu iş kağıtla olmaz, garantili araç. Servise götürüp bu durumu göstermelimi yoksa kalıcı çözümü basit izolasyon malzemeleri ile kendim halledebilir miyim? Fikirlerinize ihtiyacım var.