0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaslar Eylül ayında aldigim Yeti Greenline 1.6 TDI Elegance arabamdaki Bolero multimedya sistemini, uyumlu Columbus veya Zenec marka, navigasyonlu Sistem'le, fiyat farkını vererek değiştirmek istiyorum. İlgilenen arkadaslar msj yazabilir
Acele etmezseniz siteden Alper Bey ANS510 satışına yaklaşık 1 ay sonra başlayacak. Fazla para vermemiş olursunuz.
hocam boleronuza talibim. sizden haber beklicem.
Hocam degisime gitmezse, seve seve
Simdi baktım da, ANS 510'a, RNS 510'un çakması deniyor. Cin Mali ve fazla kullanan da yok. Onceligim RNS 510 benim. Ama ANS alacaksam da, Umarım fiyat da ona gore olur.
yakaladım sevgili kardeşim zenec taktırmak istediğini söylemişsin , öncelikle şunu söyleyeyim bizim cihazımız olan ANS510 ile zenec i karşılaştırmamanı özellikel rica ediyorum. çakma mevzusuna gelincede öncelikle şunu söyleyeyim ans510 evet çakmadır nasıl çakmadır yıllarca türk tüketicisine fahiş fiyatlarla satılan necvox a ve zenec e yapılan bir çakmadır çünki orjinal ünite olan rns510 ile unite işlemci software hardware olarak neredeyse birebir aynıdır çünki rsn510 u üreten fabrika da sadece bizim adımıza oem yani markasız olarak üretilmiş ve üzerinede birçok özellik ayrıca eklenmiştir. Eğer bunu adı çamak ise evet çakmadır Latife bir yana ciddi anlamda düşünmenizi dilerim ha birde şu başlıktaki aracımı da bi incelemenizi temenni ederim http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=20511 O zaman anlayacaksınız ki ben bu işte servislerin ustaların distributorun bile yapılamaz dediklerini yapmış biriyim ... saygılarımla
Hayırlısı hocam. Apartta bekliyorum ben zaten. Bu arada bir Zenec-RNS sahibiyle takas yaparsak ne ala; olmadı sizin ürünü de bekleyeceğiz. Selamlar, saygılar
Yok kardesim, beklemedeyim Oyle. Bur takas ısı olursa belki, ama su an para verip alacak durumda değilim. Bolero'ya devam yani