škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

2011 skoda fabia siyah tavan

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mstfgdr

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
2011 model skoda fabıa 1.2 ambıante aldım. arac ful orjınal 21000 km de. aractan beklendıgımden fazla memnun kaldım. yakıt cok ekonomık konfor b segmentıne gore yuksek. aracım beyz renklı. tavan kısmına karbon fıber kaplat ya da folyo kaplat cok yakısır gıbı yorumlar aldım. su an ıcın herhangı bır fıkrım yok arastırma kısmındayım. tavanı hangı renkte nasıl kaplatmalıyım( karbon fıber folyo?) ???

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Siyah renkte folyo iyi gidebilir.
Aracınız hayırlı olsun
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı sercan_stl

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
piano black kaplat tavanı komple valla bende daha kaplatıcamda zamanım yok :) hayırlı olsun

Çevrimdışı mstfgdr

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
tesekurler sağolun.  pıano black dedığın renk türü mu marka mı hocam? folyo mu karbon fıber mı?

Çevrimdışı mstfgdr

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
pekı marka arstırması yaptınız mı. sıkıntılı bı markaya dusmeyelım.

Çevrimdışı CC03

• detaiLove
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Film kaliteli olsun, yağmurda karda kalkmasın, boyaya zarar vermesin. Sanırım 3M yapıyor bu uygulamaları.

Çevrimdışı mstfgdr

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
aracın orjınalınde ust kısım tamamen baska renklı. bazı arkadaslar tavanı kaplatmıs ama yan taraflar acık kalmıs. sızce komple mı sıyaha kaplatmalıyım yoksa sadce orta kısmı kapatmak yanları beyaz bırakmak yeter lımı? fıkırlerınız ıcın sımdıdıden tesekurler.

Çevrimdışı evilonthemove

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
bence komple kaplat yanlarda beyaz bölüm kalmasın.hatta bende aynı şeyi yaptırmayı düşünüyorum ancak ruhsata işletilmesi gerekli gibi bi durum var sanırım.

Çevrimdışı ozbaha

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
ben kaplattım tavanın tamamını yan kısımlarıda dahil ancak muayenede ruhsata işlettim yanları kapatmazsanız zamanla yağmur kanallarının oralardan kalkmaya başlıyor gerçekten araba çok güzel gözüküyo 3 MM İN ÜRÜRNLERİNİ KULLANIN BEN YAKLAŞIK 5 AY ÖNCE 350 TL YE KAPLATMIŞTIM

Çevrimdışı B.fabia

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Muayenede ruhsata işletirken nasil.prosedür izlediniz. Bilgilendirici olur. Cunku bicok.arkadaşin derdi.ruhdata işletmek. Maliyetleriyle elbette.

Çevrimdışı ozbaha

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
prosedürü şöyle yaptırdığınız yerden size bir fatura kesiyolar o faturayı ben muameleciye vermiştim gerisini onlar trafikte hallediyolar.işletme kısmını ben lpg ile birlikte yaptırdığım için tam maliyet söylemek zor ama ruhsatta siyah- beyaz yazıyo.ama yinede çok pahalı değildir ruhsatın sayfası değişiyo o da herhalde 75 tl civarı