Bir navigasyon cihazına ihtiyacım vardı, gönlüm hep Alper Bey'in satacağı navigasyonlu cihazdan almaktı ama 1000 lira üstü bir parayı veremiyorum ne yazıkki. 300-400 e satılan navigasyonlu teypleri düşündüm ama onlarda çok içime sinmedi. Nihayetinde normal bir navigasyon cihazı aldım fakat aletin çakmak şarj kablosu yay şeklinde. Fabianın çakmağıda el freninin yanında olduğu için haliyle daha uzun bir kabloya ihtiyaç var. Mevcut kabloyu takınca elektrik direğindeki kablolar gibi gergin ve havada kalıyor kablo.Ayrıca vitesin tamda üstüne denk geldiği için hem görsel anlamda çok büyük sıkıntı hemde kullanım zorluğu yaratıyor. Durumu firmaya bildirdim, yapabilecek bişeyleri olmadığını ya uzatma kablosu almamı yada yeni satışa çıkardıkları TBS destekli şarj aparatından almamı önerdiler. Bu tbs dedikleri aparat çok işlevsel bir şeye benziyor onu kullanınca online trafik raporu verebiliyor, trafik belirtilen güzergahta sıkışıksa farklı bir rotadan seni hedefe götürebiliyor vs vs. ama öyle bir şeye çokta ihtiyacım yok. sırf kablosu düz diye 80 lira vermek istemiyorum o aparatada.
Neyse gelelim derdime dostlarım. Aracın içinde kabloya tahammul etmek istemiyorken şu anki mevcut görüntü daha vahim durumda. Bir elektrik ustası çakmaklıktan yada başka yerden hat çekip bunu ön cam havalandırma ızgaralarından çıkartabilir mi? bende o kabloyı navigasyonda kullanıp ön konsolda ortaya çıkacak kablo karmaşasından kurtulabilirim sanıyorum. Yada başka bir önerisi olan ?
Yardımlarınızı bekliyorum