Komiksiniz, anlamsızca foruma tepkiler yok müstehakmış vs vs.
Mecburi kullanma durumunda 1 tanesiyle idare ediyoruz, devlet zam yaptı diye okula gitmeyi bırakamam yada ailem ivedi işler için araba kullanmayı bırakamaz ama sınırlarız (bknz.2den 1e düşme)
Siz burada geldiniz yazdınız tepki gösterdiniz (?) Hatta üstüne birde forumu fırçaladınız, n'oldu birşey değişti mi, vediğiniz tepki gitmesi gereken kanallara gitti mi?Ben cevap vereyim size tabiki hayır
Benim siyasetçilere tepkim olduğunda seçim zamanı giderim oyumla tepkimi gösteririm, burada X siyasetçi şöyle Y siyasetçi böyle diyip sonrada reel hayata yansıtmayı unutmam.(dolaylı yoldan oldu ama umarım anlamıssınızdır)
Tepki göstermek güzeldir tabi tepki sadece ağızdan çıkan söz değil akabinde eyleme dökmektir, azda olsa çokta olsa bir şekilde reel ve maddi olarak tepki gösterilmeli, yoksa kişisel sallamak sadece duygu tatmini yaşatır insana
Ben siz diye hitap ediyorum, aynı şekilde lütfen
Kişisel sallamak! , beni tanımadığın(ız) halde gittikçe daha da ilginç cümleler kurmaya başladın(ız).
Yaptığın(ız) düz mantıktan pompacının bile haberi yoktur. Ne yani şöyle mi dememiz gerekiyor, vay be 2 aracı var, protesto için birini kullanmıyor.
Benim tepkimin bireysel olduğunuz yazmışsın(ız) sizin ki tepki bile değil ki.
Ayrıca benim sosyal medya haricinde herhangi bir girişimde bulunmadığımı nasıl çözdün(üz). Oradan öyle mi gözüküyor ?
Hakan yaw ciğerim anlamıyorum seni, o kadar söyledik deveye dikenin zencisi lazım diye, eşşek boyu olacak -battal boy az kalır diye- hali vakti yerinde adamsın senin neyine vatan millet, bırak vazelin alacaklar düşünsün, birde fırça yiyeceksin üstüne sen anladın beni
Kardeşim çok haklısın, bizim evde de iki tane kombi var, havalar soğuduğunda protesto için birini kullanmayacağım, hatta evdeki ampullerin yarısını sökeceğim ki devlet, millet ve komşular elektrik zamlarına olan tepkimi de anlasın.
Kontak kapatma, benzin almama eylemlerinden memnun olurlar aksine, bakınız bir açıklamaları:
"Benzin zammından etkilenmek istemiyorsanız, arabaya binmeyin, bisiklete binin."
O lafı diyen ingiltere vatandaşlığıda bulunan maliye bakanıydı, hoş kendiside bisiklete binmeyi bilmiyordu o da ayrı bir mevzu. Sıkıştıklarında bir acaip cevaplar veriyorlar, akıl ve idrak yolları bir anda tıkanıyor.