škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Octavia Elegance

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ankara52

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Herkese merhabalar..
Şu an 2003 Fabia Comfort sahibiyim.A5 kasa elgance octavia düşünüyorum mpi motor.Araç sahipleri konfor,performans,yakıt,sağlamlık ve bakım maliyetleri ile ilgili bilgi verebilirlerse çok memnun olacağım.Şimdiden teşekkür ederim.
İyi bayramlar..

Çevrimdışı GÖKHAN06

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Gayet başarılı bir otomobil. Konfor bakımından laf söyletmem :) Performans yeterli düzeyde ama atik bir araç olduğu söylenemez zaten motor hacmi belli ağırlığı belli ama dediğim gibi yeterli. Yakıt, kullanım şekli ve güzergaha göre değişir benim arabayı ben kullanıyorum yol bilgisayarı 11 lt.den aşağı göstermiyor ama peder kullanınca 9 lt.den yukarı göstermiyor :D Hatta babamın ş.içi 7 lt. gördüğüne çok şahit oldum. Bakım maliyeti yok gibi bir şey :) Gerçi biz daha 10.000 km kadar kullandık ama hiç bir sorunla karşılaşmadık, 10.000 bakımında ise A'dan Z'ye her yerini kontrol ettirdik, bilgisayara da bağlattık ve sonuç olarak sadece yağı değişti, daha ne olsun :) Bu arada ufak tefek şeyler oldu ama masraf etmeden halloldu, mesela sağ ön balata bir yere sürtüyor gibi ses geliyordu ve frene basınca kesiliyordu ustam hemen balatayı söküp taktı düzeldi. Bir iki kere arza ışığı yaktı geri söndü bilgisayara bağlattık ama sorun yoktu vs.
Sonuç olarak temizi bulunur ve alınır baş ağrımadan uzun yıllar binilir :) Kullanıcıların gözünde efsane olan bazı araçlar vardır ve bu araçta bence orada yer alıyor veya almalı.

Çevrimdışı ugurcnplt

• eskici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
eğer biraz performans istiyorsanız bence tdi alın.Tabi bunun vergilerinide göz önüne alarak.ama ben fazla sürat yapmam arada bir uzun yola çıktığımda sürat yaparım derseniz mpi işinizi görür.

Arabanında genel olarak bir problemi yok bildiğim kadarıyla.mpi motor zaten sorunsuzuğu ile tanınmış bir motor.
elegance=ugurcnplt