Arkadaşlar daha önce ayni konuyu açmistim ama sorun farkli boyutta devam ettigi icin tekrar actim. Yaklasik 20-30 lt iran mazotu kullandiktan sonra arac gaz kesmeye baslamisti. ozellikle birkac defa gaza basip cektikten sonra daha belirgin bir kesme oluyordu. sorun mazottandir diyerek depoyu, mazot pompasini, motora giden kablolari temizlettim, mazot filtresini degistim. carbon clean yapildi. 170 liraya. sorun devam ediyordu. bu arada yedek arac oldugu icin fazla binmedim. gecenlerde sorun artmis gibi geldi. bu sefer gaz kesme (tekleme mi diyorlar gaz kesmem mi bilmiyorum adi. gaza basmana ragmen tepki vermiyor ve 1 saniye icinde devam ederse keskin bir hırrr sesi geliyor ve egzoztan simsiyah duman atiyor.) devir dusuklugu de var. bazen araba resmen kagni gibi yavasliyor.bu arada bilgisayara baglayinca ariza gorunmuyor. baska bir ustaya gosterdim mazottandir dedi, hicbir seye bakmadan enjektorler sokulup temizlenicek ve enjektorlerin orada bir seyler degisecek dedi, adini unuttum ama enjektorleri degismeyecek. bu islem icin 800 tl istedi. eger enjektorlerde daha onemli bir ariza verse biz yapamayiz servis yapar ama epey tutar dedi. simdi adam yuzde yuz duzelir demedigi icin yaptirmadim. daha ciddi bir sorun varsa yaptirmak da istemiyorum. 1000 lirayi gecerse yaptirmama degmez skodaya verip yenisiyle degisirim diyorum. servise verirsem de simdi ariza icin yuksek fiyat verecekler arabanin fiyatini dusurecekler o yuzden servise de gostermedim. ne yapacagimi sasirdim yardimlarinizi bekliyorum. konuyu tekrar actigim icin kusura bakmayin.