hayırlı olsun... 1 yıl kadar rengine kadar aynısı ile gezdim, çok sevmiştim... satarsan üzülürsün bak söyliyim, ben üzülmüştüm...
Alım-satım işine ben karışmıyorum abi. Arabanın gerçek sahibi abim,ben 2. sahibiyim. Zaten böyle ufak arabaları sevmiyorum ben orjinal deri koltuk-sunroof ikilisi olmazsa olmazım. Ama iyi araba
Güzel günlerde kazasız belasız kullan...
daha önce yazıldımı ama koltuklar bakım istiyor gibi...
Daha yeni teslim aldım abi arabayı
Bakım yapmaya gerekli vaktim olmadı,bayramda detapla silmiştim şimdilik. Ama çok kirli değil koltuklar.
kolçak için de bir kaplama yapılsa iyi olur...
Armster kolçak o,sökmeyi düşünüyorum çünkü bardaklık tarafı delinmiş takmak için. Komple konsolu değiştirmeyi istiyorum. Kaplama yapmıcam,deri direksiyonu boyadığım gibi boyayacağım onu.
hayırlı olsun mert, hemen 1 cc kumandalı kol alıp 100-150 tl ye hız sabitleyiciyi açtır. sertanın bu renk corsasında einhellle 203 testi yapmışlığım da var. parlatmak için en güzel boyalardan biri. güle güle bin.
Teşekkür ederim abi ama hız sabitleyici zaten açık,arabayı sıfır aldığımızdan beri. Bayramda yalovadan karamürsele cc le gittim abim yanımdaydı,çok rahat valla
cc için ben kaç yıl önce 180 ödemiştim yanlış hatırlamıyorsam opel atm de...
özellik çok güzel ve kullanışlı ama corsa ların kolundaki çevirmeli sistem biraz sıkıntılı oluyor kullanımda...
direksiyonu bırakarak çevirmek gerekiyor... astra vectra gibi yandan basmalı düğme şeklinde olsa çok daha pratik olurdu...
Ben sağ kolla direksiyonu sol kolla cc yi tutuyorum abi
Peki bu cc kaç km hızdan sonra aktif oluyor.?
Ayrıca aklımda çok uygulama var bunlara ne dersin,yaptın mı hiç,yaptırdın mı ?
Cosmodaki gibi piano black direksiyon ve ön konsol.
Cosmodaki kapı direği ve arka tavan aydınlatması.
Mercekli xenon far.
Egzoz ucu yaptırıcam bide ama cosmolardaki orjinal egzoz ucunda egzoz ucunun üstünde yer alan kesim yerine oturan fitilimsi bir şey var onu temin edebilirmiyiz ?
Birde önerilerin var mı araç için yap dediğin