Autoshow 2012 notları..
1-Renault'un tek düzgün arabası Latitude o da bence o paraya değmez:)
2-Peugeot'un bence düzgün bir arabası yoktu 301 ise en kötüsüydü
3-Seat ın Leonu da eski havası yok, Toledo ise berbat
4-Fiat'ın elle tutulur bi bravo vardı.Yeni Linea ise çok daha kötü.
5-Hyundai arabaları da güzel değildi ve fazla pahalı..
6-Bmw nin 1 serisi ve X1 çok kötüydü diğerleri mükemmel.
7-Mercedes A serisini beğenmedim,Dobloya benzer bişey çıkartmış çok kötü.B serisinden itibaren ise bence mükemmel..
8-Audi ise arabaları kilitlediğinden bakamadım..
9-Honda malzeme kalitesi düşüktü..
10-Opel de Yeni Astra sedan çok güzeldi..Açıkçası bu kadar beklemiyodum çok kaliteli olmuş...
11-Kia Ceed malzeme kalitesi süperdi...Yakıt tüketimi ise dizel motorda 7 litre bence çok fazla...
12-VW Passat Jetta malzeme kaliteleri eskisi kadar iyi değildi..Açıkçası hayal kırıklığına uğradım.....
13-Skodanın Citigo hariç arabaları gerçekten f/p ye bakıldığında gerçekten ideal..Özellikle Rapid sınıfının en iyisi olmuş.Süperb rakiplerini arkada bırakmış..Yetinin dış tasarımını beğenmemekle birlikte içi çok kaliteli ve güzeldi sadece arka kol dayaması olmaması beni şaşırttı...Octavia nisanda yeni kasa çıkartacağından olsa gerek fuar da yoktu...
14-Ford'un malzeme kalitelerini beğenmedim...İç dizaynları uzay mekiği gibi olmuş bence yakışmamış...Yeni mondeonun dış tasarımı çok güzel olmuş yalnız içerisini göstermediler..
15-Citroen'in malzeme kalitesini beğenmedim...Özellikle C-elysee den çok umutluydum ancak hiç beğenmedim
Sonuç:
Kia Ceed muhakkak gidilip görülmeli
Yeni Astra muhakkak gidilip görülmeli
ve benim en çok beğendiğim f/p olarak RAPİD şiddetle tavsiye ederim...Henüz test sürüşüne çıkmadım...Kesin karar testten sonra verilmeli....