škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Sıfır araç seçiminde karar veremedim, fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar

Ziyaretçi · 41 · 12565

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Akif Hoca

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Ceed den yana kullandım, motoru yeter; garanti süresi, panoramik tavanı da üstüne kreması olur :)

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.ilkerturker.com
tamam astranın güzel bi sedan duruşu var, ama moturu 1.25 dizel :) hala aynı komedi. Fiat'tan bi 1.6 dizel koparamadılar mı anlamıyorum.

Oyum ceed'e.

concept plus'a manuel geldiyse yakında premium'a da manuel fevnandez gelir. Park asistanı bilem var..

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Opel donanım ve tasarım olarak çok hoş iç mekanıda sade ama nedense astra H den sonra opelin elektroniğine güvenemiyorum çevremden pek olumlu yorumlar almadım o yüzden bende Ceed derim :)

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
ceed'i alın, direksiyonun solunda YARDIRKİNG MODE tuşu var, onu ON komuna alacaanız, Baki usta nerede yaw, sesi çıkmıyor adamın...

Neyse, o kadar para verilen araba gitmesini de bilmeli.

fabialife

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: turker;408893
ceed'i alın, direksiyonun solunda YARDIRKİNG MODE tuşu var, onu ON komuna alacaanız, Baki usta nerede yaw, sesi çıkmıyor adamın...

Neyse, o kadar para verilen araba gitmesini de bilmeli.

güzel yazı, madem 128 tane beygir, fazlası ile tork var yardırrrrrr diyorsun yani.

fabialife

• Ziyaretçi
arkadaşlar anket sonucu ceed-10, opel-4 çıktı. zaten ceed daha ağır basmaya başlamıştı derken;
hyundai öğretmenlere indirim kampanyası yapmış, fiyatlar cazip İ30 elite dizel manuel almaya karar verdim. pazarlık aşamasındayım.
istanbul dan çok cazip rakam aldım, yarın antalya ya gidip orası ile görüşeceğim.
hayırlısı olsun, bu arada istanbul okmeydanındaki hyundai bayi ELMAS OTOMOİV de eşi dostu tanıdığı olan varmı?

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Ceed derim bende ;)
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

fabialife

• Ziyaretçi
bu gün antalyaya gidip hem i30 hem de ceed'i yakından inceleyip her ikisi ile test sürüşü yaptım.
ceed her ne kadar i30'un ikiz kardeşi olarak yorumlansa da iç dizayn, dış dizayn, malzeme kalitesi ve işçiliği, yol tutuş açısından bana göre i30 dan çok ileride.
ikisininin donanımı aynı olsa ceed için 1.000 lira fazla bile verilir. ancak ben i30 elite ile (öğretmen indirimi ile) ceed consept plus için aynı fiyatı aldım,
i30 elitenin ceed den hatırı sayılır paraya vursak en az 4-5.000 liralık fazlalığı var.
başka bir deyişle elitenin kidaki karşılığı premium 58.000 liraya falan tekabül ediyor.
yani başladığımız noktaya geri döndük sayılır.
uzun vade de kalitemi üzmez yoksa donanım mı? bu benim için soru işareti.
hala başka bir soru işareti de gönlünün sesini dinle beğendiğini al veya mantığının sesini dinle opel ya da benzeri bir araba al.
bizim gibi adamlara az da olsa paranın varlığı da bela imiş. kardeşim emekli olduk aldığımız ikramiyenin üstüne 5-10.000 lira ilave edip arabayı yenileyelim dedik hazır rahatımızı da bozduk ya.

Çevrimdışı excellency

• detay meraklısı
  • Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Hyundai sizi mağdur etmez ama ikinci ele düştüğünde zararınız daha fazla olur.ona göre düşünebilirsiniz.

Çevrimdışı skoda2

• Skoda Pilotu
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.otomobilucargider.com/
Ben de başka bir konudan gireyim o zaman kia ceed gerçekten güzel bir araba ama sız emekli olmuşsunuz ve artık geniş bir araba istiyorsunuz.Sİze skoda Superb yakışır bırakın inadı şuanda 7.000 tl ile 16.000 tl arası indirm mevcut listeye yansımamış bu fiyat bayilere sorun ve iyice bir araştırın araba almadan önce sonucu da yıllarca bineceksiniz paranıza yazık olmasın en önemlisi ise keşke dememek.Bu dediklerimi dikkate alın.

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
bence yeterli donanım olduktan sonra fazlası şart değil. Ceed olabilir diyorum, yeni golf'ün baz donanımı olabilir fiyatı uçuk değilse. Ama 1.25 mjet astra almayın :) 1.6 dizel olsun...

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
bir de ceed ile i30 arasındaki fark aralıkta eriyebilir, iyice soruşturmak lazım. Kia için oğuşlar'dan da fiyat alın aralıkta. Eski kasa ceed motion'ı orası baya uygun bırakmıştı biz aradığımızda.

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Astrayı baştan eleyin bence.1,25 motor kesinlikle o kasaya vasat.Sırf motoru için elerim astrayı.Ayrıca servis-yedek parça olarak epeyi pahalı.Bir yağ değişimine 600lira vermek koyar adama.

İ30 ile Ceed arasında ise ben Ceed diyorum.Her konuda İ30dan güzel bir araç bence.Ama madem 55bin civarına çıktınız, Golf Comfort TDI öneririm ben.Daha yeni showroomdan geldim.Gerçekten yapmış adamlar.Comfortta tek sorun bilgi ekranının biraz küçük olması onun dışında her yönüyle güzel bir araç.Tabi karar sizin.