Ben de başka bir konudan gireyim o zaman kia ceed gerçekten güzel bir araba ama sız emekli olmuşsunuz ve artık geniş bir araba istiyorsunuz.Sİze skoda Superb yakışır bırakın inadı şuanda 7.000 tl ile 16.000 tl arası indirm mevcut listeye yansımamış bu fiyat bayilere sorun ve iyice bir araştırın araba almadan önce sonucu da yıllarca bineceksiniz paranıza yazık olmasın en önemlisi ise keşke dememek.Bu dediklerimi dikkate alın.
takip etmediğim için yeni indirim kampanyasından haberim yoktu, dün senin yazın üzerine bir baktım internetten skoda sitesine.
sonra bir iki yerden fiyat aldım. reel fiyatlar 1-2 ay öncesinden daha yüksek.
o internette ki şu kadar bin lira indirim yazan fiyatlar alavere dalavere.
hayatımda skoda kadar satış ve fiyat politikası yerlerde sürünen başka bir firma görmedim.
adam gibi listeye şu arabanın fiyatı şu kadardır diye niye yazmıyorlar da liste altına şu kadardan şu kadara kadar indirim diye not düşüyorlar sizce?
adam gibi yazarlarsa fiyatları herkes bilecek ve ona göre pazarlık edecek.
böyle yazarlarsa fiyat bayinin insiyatifine kalacak.
şimdi fiyat listesinde; bir liste fiyatı bir de indirimli liste fiyatı var. şu kadardan şu kadara kadar dedikleri indirimi, İNDİRİMLİ LİSTE FİYATINDAN DEĞİL NORMAL LİSTE FİYATINDAN UYGULUYORLAR.
örnek vereyim; octavianın giriş modeli 42.884 liradan 4.184 liralık indirimle 38.700 liraya düşüyor diyor ama esas indirim 2.000 lira.
bu güne kadar bütün indirimler kampanyalı satış fiyatı üzerinden uygulanırken bu seferki sözde indirimde liste fiyatını baz alıyorlar. iki fiyat arasında zaten 2.200 lira fark var.
1.6 dizel süperb elegance manuel vites prestij paketli araba 2 ay önce 70.000-70.500 gibi satılırken bu günkü fiyat aynı veya 1.000 lira gibi zamlanmış. ben o zaman da 68.500 liraya verecekseniz alayım demiştim.
o zaman çaktırmadan takas indirimini düşürmüşlerdi şimdi kampanya fiyatı yerine liste fiyatını baz alıyorlar.
bu ülkede her kes keriz bir yüce oto uyanık!!!!!!!!!!