škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

fabiş çektiler.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı B.fabia

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
bakırköyde benim bahtsızı park yasagı tabelasının olmayan, saglı sollu park etmiş araçlarla dolu bir sokak da iki sokagın kesiştiği bir köşeye parketmiştim. yarım saat sonra yerinde bulamadım. vatandaş şikayeti üstüne çekildi diyor makbuzda. ceza makbuzu da yok. sırf birinin keyfi davranması üstüne bunu yapmamalıydılar. bunun için idari mahkemede dava açmayı düşünüyorum. henüz ceza makbuzu yok. araç çektirtme teslim belgesine  ceza makbuz numarası yazmamışlar. sadece polis memurunun sicil numarası var. arkadan ceza gelir mi, ceza gelmeden dava açmalı mıyım? ne dersiniz. başına gelen varsa bilgi paylaşmasını rica ediyorum. şimdiden teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: 14 Kasım 2012, 14:35:28 Gönderen: B.fabia »

Çevrimdışı eray_inan

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
yaklaşıl 2 yıl kadar oldu, Bakırköy devlet hastanesinin önünde (ışıkların orda,pazar kurulan cadde) çapraz park alanından çekmiştiler benimkini zeytinburnu na götürmüşlerdi, Akpom mudur ne ...dir öle bişeydi otoparkın adı. Ben hastamı getirmişim onunla uğraşıyorum, bi çıkıyorum araba yok,üstelik park yasağı yok bu alanda, epey beddua etmiştim, yine de ediyorum o kansızlara. Yoğun bi dönemde sadece otoparka 70 Tl ödeyip aracı aldım, bugüne kadar herhangi bir ceza gelmedi, hatta o aracı satarkende hiçbir borç çıkmadı. İşi bilenler otopark ile trafik polisinin anlaşması diyorlar, araç başına otopark günlük 10 TL alıyor, bunun 3 te 1 ini getiren polis -polis demeyim kansız- alsa...yani ne kadar araç çekerse o kadar cebe...Park ettiğiniz alanda yasak ya da engel bir durumun olmadığından emin olmalısınız, ör. yakınındaki bir çöp kutusu dahi bahane edilebilir..

Çevrimdışı YEKE

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
çekiciler araba başına para aldıkları için bir heves dalıyorlardı. onu durdurdular. çok ciddi bir durum varsa çekiyorlar. arabanızı çıkarmadan önce kontrol edin sağında solunda darbe var mı ?

Çevrimdışı B.fabia

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
ilk yaptığım iş kontrol etmek oldu. Allahtan bir darbe yok. yine de dava açacağım ceza tutanağı gelmezse. Cezalık durum yok madem neden çekiliyor.

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Başıma benzeri gelmişti, cezası 1 yıl sonra geldi adresime

Çevrimdışı evilonthemove

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
bu konuda deneyim sahibi değilim yorum yapamayacağım.geçmiş olsun diyorum.hasar olmaması sevindirici.

Çevrimdışı Kürşad

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Aynı durum benim de başıma geldi Üsküdar'da. Park yasağı olmayan yerden çektiler.
Ceza geldi. Bu cezaları aracı çeken Trafik Vakfı görevlisi plakadan emniyete bildiriyormuş. Yani tamamen keyfi bir uygulama. Devletin vatandaş aleyhine binlerce ayıbından biri. Astarı yüzünden pahalıya gelir diye uğraşmadım ben.
Trafik Vakfı görevlileri Yeddiemin otoparklarıyla anlaşıp bu hukuksuzluğu yapıyorlar. Ödediğimiz cezalar da cabası oluyor.

Çevrimdışı Baylas

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.baylas.com
Geçmiş olsun sıkmayın canınızı aracınıza zarar vermemişler hiçyoktan. Baya oldu sanırım haberlerde görmüştüm İstanbul'da bir jipi yanlış park etmiş diye kaldırıyorlar çekiciye yüklemek için çekiciden arabayı düşürüyorlar hatta 2 defa.

Çevrimdışı B.fabia

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Teşekkürler. haklısınız. herşey mümkün türkiyede. ilk işim sagına soluna bakmak oldu. artık alışkanlık oldu. binmeden önce bir tur atıyorum aracımın etrafında. yoksa içim içimi yiyor.

Çevrimdışı HakanUzun

• Detailer
  • Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Geçmiş olsun mağduriyetinizi kısa zamanda halledersiniz inşallah