škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

SATILDI... İphone 4s 16 GB AVEA 1100 TL .

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Cihaz mükemmel çalışıyor.Hiç bir sorunu yok.Sadece Ekran çatladı.Cihaz ve ekranı çalışıyor ama sadece çatlak var.Cihazın çalışmasında sorun yoktur.Garantisi devam etmektedir.Tüm aksesuarları tamdır.Kutusu vs..AVEA çıkışlıdır.Faturalıdır.

Galaxy note 2 ile takas düşünebilirim..

Fotoğraf ekleyeceğim.

1100 TL düşünüyorum..Sanal pazar üzerinden veya sahibinden üzerinden taksitlendirilebilir..
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.ilkerturker.com

Çevrimdışı ugurcnplt

• eskici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
1200 nakit olabilir en son..Kusura bakmayın fiyatı unutmuştum yazmayı..

Tabi ben ilanı verdikten sonra vazgeçer gibi oldum ya neyse :)

Note 2 düşünüyordum da, biraz araştırınca vazcaydım gibi ama bakalım..
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP

Çevrimdışı YEKE

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
gökhan bizim kız arkadaşta ekranı iyi etmişti götürdük 400 tl fiyat çektiler. 4 ay evvel. tabi onun ekran komple gitmişti. sonra babası konya da bir tanıdığına ucuza yaptırmıştı ama kaç liraydı hatırlamıyorum.

Çevrimdışı Aliihsan

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
    • http://www.ihsan.web.tr
değil avea isterse mitsubishi motorsports'dan alınmış olsun, istediği kadar fevkalade çalışsın artık mühim değil sonuçta ekranı çatlak darbe almış bir cihaz. hem başka darbeler almadığını nereden bilicez. ayrıca ekranı yetkili servisden başka bi yerde değiştirince garanti bitiyor hem yetkili servise bile yollayınca da cihazın darbe aldığı bariz belli olduğu için daha sonradan buna bağlı olarak arıza vermesi durumunu göz önüne alınarak garanti dışında bırakılabiliniyor. fiyatları bilmiyorum ama dışarıda 100tl'ye ekran değiştirilse garanti gidiyor, servisde hepimiz biliyoruz fiyatların ne derece pahalı olduğunu hem de garanti dışı kalma durumu var.

birbirimizi kandırmayalım burada kimse yabancı değil istediğiniz fiyata sorunsuzu alınır

Çevrimdışı mertgulkokan

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Siteyi uzun zamandir takip ediyorum burdan kazandigim bilgilerle bir cok uygulama yapip malzeme aldim. Ilk mesajim bu konuya nasipmis. oncelikle hayirli satislar. Ancak fiyatiniz oldukca pahali. Su an cevremde birkac arkadasim iphonelarini 5 veya samsung s3 almak icin satisa cikardilar. Telefonlarinda herhangi bir sikinti yok istedikleri fiyat 1000 tl. Zaten internetteki fiyatlara bakarsaniz ne demek istedigi anlayacaksiniz. Ayrica gecen hafta arkadasim yaklasik 70 cm yukseklikten telini dusurdu. On panel komple catladi. Ancak dokunmatikte sikinti yok. Gsyet iyi calisiyor. Ancak adamlar on paneli ve ekrani tumlesik tasarladiklari icin ikisi birden degismesi lazim. Arkadas bu konulara oldukca merakli. Ebayden 25 dolara on panel ve ekran siparisi verdi. yaninda 2 tane ekran degisimi icin gerekli olan torna vida setide mevcut. Youtube'da da oldukca fazla miktarda ekran degisimini gosteren video mevcut. Arkadasdan aldigim bilgi dogrultusunda degisim biraz hassas. Baska yerlere zarar verme olasiligida mevcut dedi. Bence arastirip sansinizi deneyin.

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: YEKE;409121
gökhan bizim kız arkadaşta ekranı iyi etmişti götürdük 400 tl fiyat çektiler. 4 ay evvel. tabi onun ekran komple gitmişti. sonra babası konya da bir tanıdığına ucuza yaptırmıştı ama kaç liraydı hatırlamıyorum.

200 TL'ye de yapan var..Yani şu an buna 100 TL dahi verecek durum yok :)

Alıntı yapılan: Aliihsan;409131
değil avea isterse mitsubishi motorsports'dan alınmış olsun, istediği kadar fevkalade çalışsın artık mühim değil sonuçta ekranı çatlak darbe almış bir cihaz. hem başka darbeler almadığını nereden bilicez. ayrıca ekranı yetkili servisden başka bi yerde değiştirince garanti bitiyor hem yetkili servise bile yollayınca da cihazın darbe aldığı bariz belli olduğu için daha sonradan buna bağlı olarak arıza vermesi durumunu göz önüne alınarak garanti dışında bırakılabiliniyor. fiyatları bilmiyorum ama dışarıda 100tl'ye ekran değiştirilse garanti gidiyor, servisde hepimiz biliyoruz fiyatların ne derece pahalı olduğunu hem de garanti dışı kalma durumu var.

birbirimizi kandırmayalım burada kimse yabancı değil istediğiniz fiyata sorunsuzu alınır

Öyle tabi nerden çıkarsa çıksın..Ama işte piyasada buna bakan olduğu için yazdım..

Söylediklerinizde haklısınız..:) Ben hayır demem..Piyasayıda biliyorum.Sadece serbest piyasa mantığı ile bir pazara çıkartayım istedim..:)

Ama cidden başka arıza yok..Burası net..

Alıntı yapılan: mertgulkokan;409144
Siteyi uzun zamandir takip ediyorum burdan kazandigim bilgilerle bir cok uygulama yapip malzeme aldim. Ilk mesajim bu konuya nasipmis. oncelikle hayirli satislar. Ancak fiyatiniz oldukca pahali. Su an cevremde birkac arkadasim iphonelarini 5 veya samsung s3 almak icin satisa cikardilar. Telefonlarinda herhangi bir sikinti yok istedikleri fiyat 1000 tl. Zaten internetteki fiyatlara bakarsaniz ne demek istedigi anlayacaksiniz. Ayrica gecen hafta arkadasim yaklasik 70 cm yukseklikten telini dusurdu. On panel komple catladi. Ancak dokunmatikte sikinti yok. Gsyet iyi calisiyor. Ancak adamlar on paneli ve ekrani tumlesik tasarladiklari icin ikisi birden degismesi lazim. Arkadas bu konulara oldukca merakli. Ebayden 25 dolara on panel ve ekran siparisi verdi. yaninda 2 tane ekran degisimi icin gerekli olan torna vida setide mevcut. Youtube'da da oldukca fazla miktarda ekran degisimini gosteren video mevcut. Arkadasdan aldigim bilgi dogrultusunda degisim biraz hassas. Baska yerlere zarar verme olasiligida mevcut dedi. Bence arastirip sansinizi deneyin.

Ekran değişimlerini biliyorum..200 dolara fixit sitesinden sipariş edilebiliyor.4s'lerin ekranı biraz pahalı..Ama değiştirmesi çok kolay değil.Komple arkadan öne doğru bir yol çiziliyor..Herkes yapamaz..Ben ki önceden başka iphone'ları söküp tamir etmiş biri olarak çok iyi biliyorum. 3GS veya önceki seriler olsa 20 dk 'lık işi var..

Yok hayır biraz da kızdım, onca yıldır satışlar yaptım sitede, her zaman en uygun fiyata ürün sattım. Nan! bir kere biraz fiyat yüksek yazdım.Ona da edilmeyen laf kalmadı :D Yok serbest piyasa pahalı deyin geçin :)
Biz de biliyoruz neyin ne olduğunu..Ama kusura bakmayın ama 1000 TL' yede cihazı satmam..

Alışkın değilim bir garip oldum tepkilerden.. :huh:
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Tepkileri ben ayarladım Gökhan :rm:

Şimdi pazarlığa gelelim :D

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: turker;409324
Tepkileri ben ayarladım Gökhan :rm:

Şimdi pazarlığa gelelim :D

:D:D:D

Kosifler çıkışlı gibi demek ha :++: :++:

Yok la vazgeçtim :D Ekran sipariş eder taktırır kullanırım..:)
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
O değil de şu zıplayan koyunla çiğneyen adam ne kadar daha devam edecek :rm:

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: turker;409403
O değil de şu zıplayan koyunla çiğneyen adam ne kadar daha devam edecek :rm:

Beğenmiyseniz, topluma zarar veriyorsa değiştirek aga :D
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mygokhan;409416
Beğenmiyseniz, topluma zarar veriyorsa değiştirek aga :D

Ne bilim, insan onlara bakınca yoruluyor. Sayfayı kapatim de dinlensinler diyor :D

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Son karar: Satıyorum :D 1100 TL :)

İş amaçlı galaxy note 2 alıp kullanmayı düşünüyorum..
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP