Arkadaşlar merhaba
Bu hafta eşimle birlikte iki günlük bir Abant tatili yaptık aracımı alalı 8 ay oldu bir kez Kıyıköy e bir kez de Babaeskiye gitmiştik yani bu şimdiye kadarki en uzun yolculuğumuz oldu.
Gitmeden önce depoyu fulledim 34lt benzin aldı 187 TL tuttu.
İstanbul Avcılardan Abant a gidiş dönüş 657km yol yaptım normal yol 605km ben 52 km de çevreyi gezerken yaptım.
Evin önüne geldiğimde yol bilgisayarı 40 km yol yapabilecek benzin olduğunu gösteriyordu benzin çizgisi ise tek çizgi kalmıştı.
Bu hesaba göre bir depo ile ortalama 700 km gibi bir rakam ortaya çıkıyor,bu rakam sizce iyimidir?
Giderken 120km hızın üstüne çok çıkmadım ve yol bilgisayarı ortalama yakıtı 5 ile 5,5 lt arası gösterdi dönüşte Abantan izmite kadar en düşük 140 en yüksek 190 km hızla geldim devir 4000 ortala yakıt ise 6.5 lt gösterdi.
Abant çok güzel giderken Tem den Mudurnu çıkışında ayrıldım Abanta kadar Mudurnu Akyazı yolu üzerinden gittim çok güzel manzaralar köyler gördük hatta Taşseki beldesi ile Abant arasında 16 km lik bir dağ yolu var toprak ve orman içinden giden bir yol oradan gittik küçük dereler çam kokusu çok güzeldi.
1.2 motor için çok iyi bir performans çıkarttı o yolları çıktı ya daha gözümü hiç bir yol korkutamaz:))
Yaşasın Skoda Yaşasın Fabia II