0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selamaracınız nedir ? nerede güncelleme yapıldı ?bende de greenline var. Cumartesi günü Oğuşlar otoya sordum ama güncelleme yok dediler.
Benzinli Skodalarda da mı geç ısınıyor? Turbo-atmosferik arasında fark var mıdır ısınma süresi olarak? Dediğim gibi Honda'da en soğuk havalarda bile 1 dakika içinde tamamen ısınıyodu. LPG'liydi üstelik.
benzinlide sorun yok çalıştırdıktan 2-3 dakika sonra max gavur gibi yanıyo en azından benim faiba da böle
Arkadaşlar aynı sorun bende de vardı. Cumartesi 3 saatlik bekleme sonrası yeni yazılım yüklenebildi. Ama sadece ısıtma sistemi değil sanırım 2012 araçlar için baya bir güncelleme çıkarmışlar. Motora kadar güncellendi benim Yeti.
Liste olarak elimde yok. Ama oradakai arkadaşın bahsettiğine göre araç üzerinde güncellenmeyen birşey kalmamış. Bildiklerim, Motor, Klima (ısıtma - soğutma), camlar, farlar ile ilgili yükleme yaptılar.
Rica ederim.Silecekleri kontrol etmedim. Ama motor çalışınca sileceklerin hareket etmesinin normal olduğunu biliyorum.Benim bariz fark ettiğim ısınma oldu. Motoru ise şöyle bir yokladım. Yanımda eşim vardı. "N'oluyoo?" dedi valla:) sanki bişiler oldu ona da.Ama sabah çalıştırmada rolantı normalken akşam saatlerinde sürekli 1200 devirde oluyor. sanıyorum onun için de gideceğim tekrar.
Motor işini kafama taktım bak şimdi. Neden öyle bişey olmuş olsun ki? Serviste sonraki mesajının dört gözle bekliyorum.