Merhaba Arkadaşlar.
Dün itibari ile eşime sıfır Fabia 1.2 Optimal aldık. Superb'imi en dolu şekilde aldığımdan oynayacak bir şeyler bulamamıştım, kısmet hanımın fabia'sınaymış.
Araca yeni eklemeler yapacağım, hem fikir alışverişi de yaparız.
1 - Maxidot Ekran yapımı :Aracın kendi gösterge paneli minare yeşili ve yol bilgisayarı da yemyeşil. Gösterge panelini Maxidot olan bir panel ile değiştireceğim.
2- Cruise Control RetrofitSinyal kolunu cruise kontrol destekli olan bir kol ile değiştireceğim. Sadece kol yeterli olur mu? Ecu'ya kablo çekmek lazım mı?
3- Skoda Bolero C montajıSuperb'deki C serisi Bolero'yu bu araca monte edeceğim. Swing ile gelen çerçeveyi de sökünce oturuyor gibi görünüyor.
4- Arka kapılara Hoparlör montajıAracın sadece ön kısmında hoparlor var. Arka kapılarda yerleri hazır ama sanıyorum içleri boş. Daha önce arka kapılara hoparlör takan oldu mu? Takıldı ise kaç CM takıldı ? Bir de kapıların içinde hoparlörler için kablolar hazır var mı?
5- Multifonksiyonel Direksiyon MontajıAracın direksiyonu çok kötü bir plastikten ve düğmesiz. Superb'in direksiyon simidini takmak istiyorum. Zaten Simitler ve Airbag aynı. Sadece simidi bulsam güzel olur diye düşünüyorum. Umarım direksiyon kolununda multifonksiyonel direksiyon için kablo yeri vardır.
6- Ön arka park sensörü montajıAraca Ön arka park sensörü siparişi verdim. Sensor Fren ve Geri vites lambasına bağlanıyor. Frene bastığınızda 10 saniye boyunca ön sensörleri de devreye alıyor, geri takarsanız da ön ve arka sensörleri açıyor. 110 tl ye mal oldu.
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/park-sensoru-on-arka-drk-6-gozlu-dereceli-653209387- Viraj Dönüş özellikli sis farı montajYurtdışında bizim araçlarda viraj dönüş özellikli sis farları varmış, onlardan takmak istiyorum. Fabia 1.2 lerde direksiyon açı sensörü var mıdır? Bilen var mı?
Şimdilik bu kadar. Yaptıkça paylaşacağım...