İstanbul-Eskişehir-Ankara-İstanbul çemberini kazasız belasız bitirdik. Tam 1000 km yol yaptım.
İstanbul-Eskişehir arasını 90-100 km hızla geçtim (ortalama hız verisi 96 km/h), sakin sakin, 5.5 litre/100 km tükettim, yollar bomboş ve kaymak gibiydi, full otoyol + duble yol. Araçta eşim ve kızım vardı, bagaj full dolu, pandizotu evde bıraktık yine
Eskişehir-Ankara arası iyice yavaşladım, zaten sürekli kameralar plakamı yazıyor, son 30 km'yi 82 km ortalama ile geçtiniz gibi masallar okuyordu
5.2 litre tüketimle Ankara vardım. Polatlı'da anılarım canlandı, 4 ay kalmıştım Topçu ve Füze okulunda
Amaaaa Ankara-İstanbul kısmında artık eve dönmek istedim bir an önce :favo1:
Ostim'de sigortam attı :hanz:, yollar boş, hava hafif sisli ve geceydi.
Neredeyse Çamlıca gişelere kadar 160 km hızla geldim, tekrar ediyorum yollar bomboştu, 3 şerit bana kaldı tüm yol boyunca, yoksa o kadar sürat yapmam. Kızılcahamam civarında 200 km hıza da çıktım, deneme amaçlı :utan: sonra Eşim sopanın ucunu gösterince... :vur: :sopa:
Cankurtaran'a bile çıkarken hızım düşmedi, sadece Cankurtarana çıkarken 7'den 6'ya indi vites, 1.2 fındık motor yine hoşuma gitti
Araç yola güzel oturdu, savrulma, sallanma olmadı hiç. Sadece rüzgar sesi, o da bu sınıf bir araç için doğal artık.
Sapanca'da sol şeritte tahta bir kapının üstünden geçtim, ne işi vardı acaba orada :aman:
Eve geldiğimde ortalama hızım 142 km/h idi, tüketim 7.7 litre/ 100 km
Eskişehir'de tipik olarak Sazova Parkı, Odunpazarı evleri, Kentpark, Cam müzesi, lületaşı müzesi uzay müzesi, tekne turu gezilerimizi yaptık. Çibörek yedik, boza içtik, baharda tekrar gelelim dedik
Şelale Park kaldı, Sazova'da daha çok gezesimiz vardı ama hava soğuktu, minik kızıma kıyamadım, soğuktan burnu akınca kaçtık
Odunpazarı Evlerinin hemen başında olan AÜ Konukevi'nde kaldık, tavsiye ederim, çok memnun kaldık, temiz, sıcak, makul fiyatlı...