Arkadaşlar su sıralar 0 bir Polo 1.6 tdi Arac alma arifesindeyim, bugün bir bayide bir Arac buldum, satış temsilcisiyle parka gidip aracı görmek istedim. Arac Opak siyah ki ben daha önce Opak boya kullanmamıştım, aracı parkta gördüğümde sag camurluk üstünde kuş pisliği gördüm hemen söyle elimle temizledigimde altta yanık izi gibi bir iz cikiverdi. Ve ilginçtir iyi ışık oldugundan elimle silerken bile kılcal çizik yaratmayı başardım. Sonrasında satış temsilcisine kaporta ustanız bir baksın,giderebilirlerse gidersinler yoksa başka arac bakarız dedim. Usta geldi ve çıkarabiliriz dedi. 3 saat sonra tekrar uğradığımda gercektende sorun giderilmişti ama telefonun led isijgiyla baktığımda,kaporta ustasının bayağı bir kılcal çizik yarattığını gördüm. 2 sorum var 1 VW Opak boyada üst katmanda vernik kullanıyormu yoksa boyamamı karıştırıyor, ve bu kalcallardan kurtulmak kolaymıdır ( yeterli seviye polisaj bildiğimi ve tüm malzemelerimin olduğunu ama daha önce Opak boya bakımı yapmadığımı göz önünde bulundurarak.