İlkokula giderken annemlerden gizli dondurma yemiş ve üşütmüştüm. Karnımın ağrısından duramıyorum normalde okula gitmemek için numara yapardım ama bu sefer gerçekten karın ağrısı beni öldürecek 20 sene geçmiş aradan hala unutmam o ağrıyı. Annem beni kaptığı gibi Göztepe SSK hastanesi çocuk bölümüne götürdü. Minibüsten indik ben o gri binayı gördüm ve ağrım kesildi. Sıraya girdik annem sordu
- Nasılsın ağrın nasıl?
+ Ağrım yok iyiyim dedim.
Doktor muayene ediyor sorular soruyor ama benim ağrım yok bildiğiniz iyileştim neyse annem bana, ben doktora, doktor anneme bakıyor adam ilaç yazdı çıktık eve geldik. 1-2 saat sonra tekrar ağrım başladı annem ilaç verdi uyuttu. Gece tekrar kötü oldum ve hastanenin acil bölümüne gittik neyse uzatmayayım yukarda anlattım durum tekrar yaşandı.
Dün Seçkin OTO'ya gittim ilk mesajda ki durumu anlattım, sağolsun birlikte bakalım dedi. Kapılara kilitleyip açıyorum, tekrar kilitleyip açıyorum yok tekrar kilitleyip açıyorum ama nafile tavan ışığı çalışıyor, neyse dedim usta arka kapı kilit meselesi var arkada küçük kızım oturuyor durum benim için önemli. İçerden kapıları kilitledim arka kapılar normal çalışıyor, tekrar kilitle yok bu da çalışıyor sorun yok. İşte bu anda yaşadığım duyguyu sanırım annem yıllar önce o doktorun karşısında yaşadı. Hastamız kendini iyi hissetti ve tüm aksamlar çalıştı.
Comfort sinyali dedim çalışmıyor bunu halledelim bari dedim ustaya, cevap olarak o sistemin bu araçlarda olmadığını sadece VW olduğunu söyledi, bakıştık... Teşekkür edip arabaya bindim eve geldim.
Ayak aydınlatma için dün makaron aradım onu da konu başlığında anlatırım.