škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Vw CC 1.4 TSİ

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cuneyt

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Aracı teslim alırken fotoğraf çekmek aklımıza gelmedi, zaten aşırı bir yoğunluk vardı Vw servisinde, aracımı Cumartesi günü öğlen 13:30'da almam gerekiyorken 15:00'de ancak alabildim. Araçta Superb'in yaşam alanı genişliği yok, bizimkilerin ilk tepkisi buna oldu, dışı çok büyük, arkası biraz dar diye, Superb'den sonra alışmaları biraz zaman alacak, ama alışırlar.

Ancak bugün fotoğraf çekebildim.

Çevrimdışı Cuneyt

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bir buçuk günde 250 km'den fazla yol yaptım.

Anahtarsız Giriş düğmesi

Aracın şehirler arası ortalaması ( % 80 şehir dışı, %20-%30 akıcı şehir içi trafiği, bir kaç ışık)

Şehir içi ortalaması

Lane Asist ekran görüntüsü

MFD menü görünümü

Çevrimdışı YEKE

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
hayırlı olsun cüneyt nihayet vuslata erdin.

Çevrimdışı Cuneyt

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
ACC kusursuz çalışıyor, çok beğendim, şehir içinde de, şehirler arası yolda da, otobanda da büyük rahatlık.

Kısa bir çekim yaptım. Lane Asist ve ACC devrede, direksiyon ve fren kontrolu tamamen araçta, her ihtimale karşı ayağım fren üzerinde, ellerim direksiyon üzerinde oluyor, ancak sistem kusursuz çalışıyor.

Videoları da birazdan ekleyeceğim

Alıntı yapılan: YEKE;411749
hayırlı olsun cüneyt nihayet vuslata erdin.

Eyvallah, teşekkür ettim. Araç bekleme süreci sıkıcı ve gıcık, bir daha bekleyebilir miyim, hiç bilmiyorum (tabi imkan ve şartlar da oluşursa)

Allah bugünlerimizi aratmasın, Allahıma şükürler olsun. Ve herşeyden önemlisi sağlık, sıhhat ve huzur olsun. Kanuninin de dediği gibi "Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi"

Aracı ilk teslim aldığımızda işin doğrusunu söylemek gerekirse biraz zorlandım. Anahtarsız Giriş için yavaş yavaş basarsanız iki defa basmak gerekiyormuş, bunu çözdük önce. Araç hareket eder etmez elim vitese, ayağım debriyaja çok gitti 2. vitese atmak için, elim ve ayağım boşta kaldı. Özellikle 2.vites olayına alışmam bir gün sürdü.

Otomatik vites gerçekten büyük rahatlık, ama yine de herkesin dediği gibi düz vites kullanmam demeyeceğim, kullanırım.

Park Asist Superb'de de vardı, bu araçta fazladan park yerinden çıkma olayı var, araç kendi kendine park yerinden çıkıyor.

Easy Open olayını çözene kadar biraz zaman geçti. Arka tamponun altında sensörler var, ayağınızı hızlı hızlı sallayıp çekmek gerekiyor, yalnız biraz geliştirilmesi lazım ya da benim tam tekniğini çözmem lazım.

Video ekleyeceğim birazdan.

Çevrimdışı skoda2

• Skoda Pilotu
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.otomobilucargider.com/
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin,araban çok güzel görünüyor ve canım çekmedi desem yalan olur video yu bekliyorum merak ettim.

Çevrimdışı Cuneyt

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Teşekkürler.

1 saate kadar ekleyeceğim, şu anda yükleniyorlar. Videolar bu forumdan başka hiçbir yere yüklenmeyecek, salak salak yorum yazılıp canımın sıkılmadığı tek forum burası, o yüzden videolar ve detaylar sadece burada olacak.

Çevrimdışı skoda2

• Skoda Pilotu
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.otomobilucargider.com/
Alıntı yapılan: Cuneyt;411755
Teşekkürler.

1 saate kadar ekleyeceğim, şu anda yükleniyorlar. Videolar bu forumdan başka hiçbir yere yüklenmeyecek, salak salak yorum yazılıp canımın sıkılmadığı tek forum burası, o yüzden videolar ve detaylar sadece burada olacak.

Forum adına sevindim :oly:

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Videoları bekliyoruz.
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı Akif Hoca

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Güle güle kullan, allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin..
Çook güzel görünüyor..

Çevrimdışı Cuneyt

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
İlk videomuz ACC videosu. Hızı 100 km'ye sabitledim, Lane Asist aktif durumda. Direksiyon ve fren kontrolü araçtaydı, yine de ayağım fren üzerindeydi (hiç basmadım), ellerim de hemen direksiyonun üzerindeydi (hiç tutmadım)

Lane Asist bir müddet sonra kontrolü alın diye uyarı veriyor, o zaman mecbur direksiyon kontrolünü almak zorundasınız.

Buyrun, ilk video.

http://www.youtube.com/watch?v=YmqOhlGWNTw&feature=youtu.be

Çevrimdışı Cuneyt

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Akif Hoca;411762
Güle güle kullan, allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin..
Çook güzel görünüyor..

Eyvallah, teşekkürler.

Çevrimdışı kaptan52

• Benz
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Hayırlı Olsun  Güle Güle Kullanın.

Çevrimdışı Cuneyt

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
ACC'nin beş ayarı var ; Çok küçük, küçük,orta, uzak, çok uzak gibi.Videoda orta seviyesi seçiliydi, hızı 100'e sabitledim, öndeki araç 90 ile gittiği için ACC' de 90'a hızı sabitledi. Sistemi şehir içinde de test ettim, araç öndeki araca göre hızı ayarlıyor, siz hızı 60- 70 yapsanız da öndeki araç durursa araç durana kadar sistem devreden çıkmıyor.

Lane Asist videosu.

Sistem kısa bir süre sonra uyarı veriyor direksiyon kontrolünü almanız için. Direksiyona dokununca tekrar devreye giriyor.

http://www.youtube.com/watch?v=p8gXE34Aakk

Alıntı yapılan: kaptan52;411768
Hayırlı Olsun  Güle Güle Kullanın.

Teşekkürler, sağolun.

Bu da son videomuz. Easy Open videosu.

http://www.youtube.com/watch?v=3q8mptjvsx8&feature=youtu.be

Çevrimdışı amraam

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Hayırlı olsun, Allah kazasız,belasız güle güle kulanmak nasip etsin...

Çevrimdışı Cuneyt

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: amraam;411778
Hayırlı olsun, Allah kazasız,belasız güle güle kulanmak nasip etsin...

Eyvallah, teşekkürler.