ACC kusursuz çalışıyor, çok beğendim, şehir içinde de, şehirler arası yolda da, otobanda da büyük rahatlık.
Kısa bir çekim yaptım. Lane Asist ve ACC devrede, direksiyon ve fren kontrolu tamamen araçta, her ihtimale karşı ayağım fren üzerinde, ellerim direksiyon üzerinde oluyor, ancak sistem kusursuz çalışıyor.
Videoları da birazdan ekleyeceğim
hayırlı olsun cüneyt nihayet vuslata erdin.
Eyvallah, teşekkür ettim. Araç bekleme süreci sıkıcı ve gıcık, bir daha bekleyebilir miyim, hiç bilmiyorum (tabi imkan ve şartlar da oluşursa)
Allah bugünlerimizi aratmasın, Allahıma şükürler olsun. Ve herşeyden önemlisi sağlık, sıhhat ve huzur olsun. Kanuninin de dediği gibi "Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi"
Aracı ilk teslim aldığımızda işin doğrusunu söylemek gerekirse biraz zorlandım. Anahtarsız Giriş için yavaş yavaş basarsanız iki defa basmak gerekiyormuş, bunu çözdük önce. Araç hareket eder etmez elim vitese, ayağım debriyaja çok gitti 2. vitese atmak için, elim ve ayağım boşta kaldı. Özellikle 2.vites olayına alışmam bir gün sürdü.
Otomatik vites gerçekten büyük rahatlık, ama yine de herkesin dediği gibi düz vites kullanmam demeyeceğim, kullanırım.
Park Asist Superb'de de vardı, bu araçta fazladan park yerinden çıkma olayı var, araç kendi kendine park yerinden çıkıyor.
Easy Open olayını çözene kadar biraz zaman geçti. Arka tamponun altında sensörler var, ayağınızı hızlı hızlı sallayıp çekmek gerekiyor, yalnız biraz geliştirilmesi lazım ya da benim tam tekniğini çözmem lazım.
Video ekleyeceğim birazdan.