Detaycı, Ladacı8086, Rumiexile,
Fmaka, Gearbox, Yasin90,Teşekkürler, sağolun.
Işıklandırma paketi'de olsaymış keşke, çok güzel gerçekten güzel günlerde kullanın.
Aydınlatma paketi vardı aslında, Ebony Dekoru almaktan son anda vazgeçince aydınlatma paketi kendiliğinden çıktı. CC'yi uzun süreli kullanmayı düşünmediğimden, opsiyonlar da para etmediğinden fazla açılmak istemedim, araç alıp satma işinden epey zarar ettim zaten, CC'den sonra son aracımı alıp bu araç değiştirme işini sonlandıracağım.
güle güle kazasız binin
bir gün vw alacak imkanım olsa tek araç cc olur...
Vw'nin satın alınacak tek aracı CC değil, çok başarılı araçlar var. Beetle çok güzel olmuş, Tiguan fiyat- maliyet ilişkisi nedeniyle tercih edilebilir, Golf 7'nin iç hacmi çok geniş, başarılı bir araç. Passat B7 her ne kadar dış tasarım açısından beğenmesem de kaliteli bir araç.
Ama CC dediğiniz gibi ayrı bir yerde.
cüneyt ACC devredeyken sollama yapacağın zamanki tepki nasıl sinyal verince devreden çıkıyor mu yada izin veriyor mu? çok hoşuma gitti. belki yeni nesil superbde koyarlar bu özelliği.
ACC kesinlikle kusursuz çalışıyor, sinyal verme olayına dikkat etmedim, araç ayarladığınız mesafeyi koruyor, öndeki araç duruyorsa bizim aracımızda duruyor.Sizin için tekrar bakar, gerekirse video eklerim.
Superb kendini geliştirmek zorunda, yoksa çok müşteri kaybeder. İlk geldiğinde rakiplerinden çok ilerideydi, şimdi geride kalmaya başladı yavaş yavaş, özellikle opsiyon yönünden. Vw maalesef Skodayı belli bir çizginin üzerine çıkarmak istemiyor gibi, bunu Superb II Sevenler Kulubü başlığında Superb kullanıyorken çok önce yazdım zaten, Superb satmak istiyorsa bu opsiyonları koymak zorunda. Yoksa ön farı değiştir, arka farı değiştir, bu olmaz.
Hayırlı olsun abi araban cok güzel maşallah
sanırım İnanç abiden aldınz satış danısmanı olarak
İnanç çok yardımcı oldu, ama İnançtan almadım, Oğuzhandan aldım.