yeti, süperb, ceed derken en sonunda hyundai İ30 dizel cam tavanlı elite aldım.
yeti ve süperb'e bakmış ve yeti bana yeter demişken başta oğlanlarım olmak üzere herkes ver 10.000 lira daha ver süperb al deyince süperb'e yöneldik.
ben parayı toparlayıncaya kadar zam geldi vazgeçtik, sonrasında sözde indirim oldu ama fiyatların eskisinden daha yüksek olunca yine vazgeçtik.
arkasından opel sedana döndük ama piyasada fazla araç olmadığı için 1,5 ay beklememize rağmen pek işimize yarayan bir indirim alamadık.
bu arada beklerken kia ceed'e takıldık ve opel mi ceed mi diye konu açtık, ikisinin arasında gelip giderken birden hyundai öğretmen indirimi kampanyası başlatınca baktık ki i30'un hem donanımları cazip hem de fiyatı; yeter bu kadar gel git deyip i30 da karar kıldık.
bu gün İ30 128 hp dizel manuel açık gri ( skodada ki metalik gri ) elite donanım ( açılır cam tavan, geri görüş kamerası vs. olan en full donanımlısından ) aracın pazarlığını hediyelerle birlikte 49,600 liraya bitirip kaporamızı gönderdik.
araç 2-3 güne kadar gelir dediler, haber gelince bir aksilik olmazsa izmir den arabayı teslim alıp döneceğim.