0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
5 çıkınca ben bunu üretmiyorlardır diye düşünmüştüm
arkadaşlar şu yeni gelecek olan nokia lumia 920 konusunda ne düşünüyorsunuz. fiyat 1649 internet olayında aşmış olsada donanımda SIII daha iyi olarak gözüküyor fiyat 1349. ama samsunglarda genel problem her yerde çekmeme problemi yaşaması.
atrixte türkiyede uygun fiyata verilmesinin sebebi refurbished olabilmesiymiş.ama yinede araştırıyorum büyük ihtimal atrix alacağım.
Güncellemesi yok herhalde ama emin değilim ben, birde dokunmatiği pek iyi değil diyorlar onun haricinde performansı falan çok güzelmiş. İyice bir araştırmak lazım. Edindiğin bilgileri benden de esirgemezsin değil mi
Hocam benim bir tavsiyem atrix almamanız yönünde çünkü android 2.3 kullanması.Sizinde baktığınız Lg L5 daha iyi bir seçim olacaktır bu durumda.
Haklısınız benim de düşündüğüm nokta orası ama bir taraftan da ulen 2 olsa ne olacak 4 olsa ne olacak diye düşünüyorum Telefonla haşır neşir olan biri olsam eksikliğini hissederim ama şu anda eksikliğini hissedeceğimi sanmıyorum aslında. Tavsiyeniz aklımda ama araştırmaya devam ediyorum.
bende çok haşır neşir olmadığım için atrix diyorum.eğer çok meraklı birşey olsam android 4 olan birşey alırdım ama kullanmadığım şeye para vermek istemem.bir kaç program çalıştırsa yeter benim içindeçama illakide android 4 olsun derseniz SE xperia arc s de güzel bir seçenek bence tabi fiyatıda artıyor 850 civarı.
Uğur bulabildin mi telefonu? Hızlıal.com'da dünden için stoklara gireceği yazıyordu ama hala yok avea kampanyası ile 50 tl. bir indirim de söz konusu oluyor yani 630 TL. gibi bir rakama geliyor. Daha uygun fiyata bulunmaz herhalde.
11 mm çok ince değil ama fiyat makul