Android 4 güncellemesi yapılamaması bu marka model için sonun başlangıcı diyebilirmiyiz.yoksa başka modele geçiş mi var,yani o model son mu olacak? htc desire modellerinde bile 4.0 sürümü varken 560 tl iken yakıştıramadım.ısınma olayı beni rahatsız etti.çok beğeniler var ama ısınma olayı kışın odanın ısınmasına katkısı:xx:olur ama yazın n'olacak. ben uğur beyden açıklama alayımda ondan sonra karar vereyim.:blg:
bu durum için sonun sonu bile diyebilirsiniz
geçen gün hepsiburadadan bir arkadaş aldı takıldığım android forumundan. sim kart girişinde ciddi çizikler var fotoğraflarını çekip koydu siteye ve ekran filmi çıkartılıp takılmış, hep kabarcıklıymış yüzeyi. geri iadeye yolladı, sonuç ne olacak merak ediyoruz bizde.
kendi tavsiyem şudur ki; telefon ile çok işiniz yoksa, alo deyip mesajlaşmak için alacaksanız, arada da 1-2 özelliğini kullanırım, yüzeysel kullanıcıyım diyorsanız bu fiyat aralığında bu telefon alınır. ama yok ben telefonun her yerini kurcalarım, tonla uygulama yükler çoğunu da kullanırım, telefonumun hep en güncel olmasını isterim diyorsanız kesinlikle tavsiye etmem.