škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Bu nasıl müşteri hizmetleri?!

ZaHiR · 14 · 5693

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ZaHiR

• No! Gıybet
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
    • @pump_upp - best crypto pumps on telegram !
Kıymetli arkadaşlar, bugün skoda.com.tr adresinin ana sayfasında şöyle birbaşlık gördüm; SKODA’DAN SON MODEL TAKAS üzerine tıklayınca ayrıntılı bilginin https://www.facebook.com/SkodaTurkiye olduğunu yazmışlar ama hayli karıştırmama rağmen kampanyaya dahil olma yerini bulamadım. Ardından Yüce Auto'yu aradım. Sultan hanım çıktı. Ve bana bu konu hakkında dönüş yapılacağı söylendi. Yaklaşık 1 saat sonra Burcu hanım aradı ve kampanya hakkında bilgilerinin olmadığını bu konu hakkında satış noktalarından bilgi alınabileceğini söyleyip bulunduğum yeri sordu. Ben de Konya'lı olduğum için Konya'nın numarasını aldım ve aradım. Karşıma Uğur bey çıktı ve kendisininde bilgisi olmadığını araştırıp döneceğini söyledi. Beş dakika sonra arayıp bu konu hakkında Yüce Auto'dan bilgi alabileceğimi söyledi. Ben tekrar Yüce Auto'yu aradım yine telefonda Sultan hanım. Durumu kendisine anlattım. Bana kendilerine bu kampanya hakkında bilgi verilmediğini söyledi. Ben nasıl olur böyle siz nasıl müşteri hizmetlerine bakıyorsunuz deyince hatta bekleyin dedi ve melodi çalmaya başladı. Yaklaşık 2 dakika sonra melodi de kesildi ve 5 dakika bekledikten sonra kendim kapattım. Yorumlar sizin...

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Çok normal, alınmayın, yıllardır bu işi doğru dürüst yapamadılar, ya da yapmak istemediler

Çevrimdışı skoda2

• Skoda Pilotu
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.otomobilucargider.com/
Citigo kampanyasından mı haberleri yokmuş anlamadım daha açık yazarmısınız

Çevrimdışı GNC75

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
feysden ben citigo kazanma şansına kayıt oldum. işlem son derece kolaydı. ama bazı çalışanların çekilişden haberi olmayabilir :plc:

Çevrimdışı fmaka

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
bugün banada geldi bu kampanya sms i ama ne diyeyim yüce den umudum yok açıkçası birde sizin yaşadıklaırnız tuzla biber olmuş

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bu bir"yüce oto klasiği"dir.alışmanız lazım.
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı ZaHiR

• No! Gıybet
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: skoda2;412563
Citigo kampanyasından mı haberleri yokmuş anlamadım daha açık yazarmısınız
Evet, Citogo kampanyasından haberleri yok. Hem ana sayfalarında hem face de afişe edilen kampanyadan Yüce Auto'nun da Konya Satış yerininde haberi yok. Ve bu kampanya bu ayında 9. da başlamış Aralık'ın 9. da bitiyor.

Alıntı yapılan: fenomen;412651
Bu bir"yüce oto klasiği"dir.alışmanız lazım.

Alışmak :hmm:; Şimdilik skoda'sı olan düşünsün derim

Çevrimdışı ZaHiR

• No! Gıybet
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: GNC75;412565
feysden ben citigo kazanma şansına kayıt oldum. işlem son derece kolaydı. ama bazı çalışanların çekilişden haberi olmayabilir :plc:

Hocam bu kayıt işlemini nasıl yapıyoruz?

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ZaHiR;412670
Evet, Citogo kampanyasından haberleri yok. Hem ana sayfalarında hem face de afişe edilen kampanyadan Yüce Auto'nun da Konya Satış yerininde haberi yok. Ve bu kampanya bu ayında 9. da başlamış Aralık'ın 9. da bitiyor.

Alışmak :hmm:; Şimdilik skoda'sı olan düşünsün derim
Yüce oto ile işim olmaz.en son 2007 kasım ayında a4 octi için expertiz raporu için gitmiştim.Bir dahada işim olmaz.
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı ZaHiR

• No! Gıybet
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Bu arada kampanya'ya kayıt oldu. Ben daha önce feys girdiğimde bu sayfadaki https://www.facebook.com/SkodaTurkiye/app_434580286578940   TAKASA BAŞLA sekmesi yoktu. Bugün koymuşlar....

Çevrimdışı ZaHiR

• No! Gıybet
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Sadece bir browser değil 3 tanesinde de bakmıştım ve YOKTU! Ayrıca 2001  yılından beri aktif pc kullanıcısıyım. Eğer olsaydı o kadar yeri arayıp  telefon masrafına da girmezdim. Hatta Konya-Konmar'ı aradığımda bana  aşama aşama nasıl kayıt olunacağını tarif eder misiniz diye istekte de  bulunmama rağmen Uğur bey facebook hasebanın olmadığını söyledi. Kimseyi  de inandırmak zorunda değilim. Her şeyin ötesinde vardı da o kadar  kişiyle görüşmeme rağmen neden yardımcı olunmadı?! Telefon kayıtlarını  incelesinler efenim...

Çevrimdışı s2000

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Facebook üzerinde takas kampanyası başladığı günden bugüne kadar hergün kampanya link paylaşımları ve menü sekmesinde "son model takas" kampanyası bulunmaktaydı..

Kampanya başladıktan 3-4 gün sonra skoda.com.tr adresinde de yayınlanmaya başlandı.Yönlendirme yapılarak tabi birtek bunlar değil twitter.com/skodaturkiye adresindede bilgilendirmeler güncel olarak yapıldı.

Çevrimdışı ZaHiR

• No! Gıybet
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Ya siz benim yazdıklarımı sanırım anlamıyorsunuz! KESİNLİKLE O GÜN YOKTU.

Peki niçin o gün bana telefonda yardımcı olunmadı? Eğer Skoda Yetkilisi iseniz lütfen telefon kayıtlarını dinleyin. Hatta mümkünse o kayıtları burada yayınlayın.