škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

istanbul da boğaz manzarali otel tavsiyeleriniz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar sõmestre geliyor,şimdiden gezi yerleri bakiyorum.Ya afyon grand ozgul termale ya da ist.da 4 veya 5 gunluk tatil dusunuyorum ailecek.ama bogazi seyredeyim kahvalti yaparken diyorum.faklik ile beraber 3 kisiyiz.fiyatlar ise gayet ekonomik olsun diyorum.afyon da dedigim otelde yer bulamazsam ist.dusunuyorum.link verirseniz memnun olurum.
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Hocaaaam, hem ekonomik hem de boğaz manzaralı otel zor olabilir, dur dersime açlışayım biraz  :)

Ben seni boğazda güzel kahvaltı yerine götürürüm, otelin yerinden bağımsız olarak :)

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Eyvallah hocam.birkac tane baktim odada kişi başi 70 tl civari ama somestrede ne olur bilemem.gunlugu 200 tl olsa olabilir.

Çevrimdışı YEKE

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
önceden rezervasyonla belki hesaplı bulabilirsin ama boğaz manzaralı odalarda o imkansız gibi.

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: YEKE;413134
önceden rezervasyonla belki hesaplı bulabilirsin ama boğaz manzaralı odalarda o imkansız gibi.

Imkansiz mi yani

Çevrimdışı YEKE

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
ekseriyetle ensesi kalınlar tutar o odaları ve işin garibi gidip pencereden de bakmazlar.denemek parayla değil diyicem ama parayla. bir dene.

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: YEKE;413137
ekseriyetle ensesi kalınlar tutar o odaları ve işin garibi gidip pencereden de bakmazlar.denemek parayla değil diyicem ama parayla. bir dene.
yahu bu garibana bu kadar da vurmaya gerek varmıdır ömrü hayatımda boğaza nazır bır odadan kahvaltı yapak dedim.:bnn: parayla olmasına tabii ki parayla ama en lüks otellerden olsun demiyorum nihayetinde 500 tl olacak hali yok.

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: lrfan;413106
...Ben seni boğazda güzel kahvaltı yerine götürürüm, otelin yerinden bağımsız olarak :)
Ben de gelcem nan o organizasyona.:D:knp:

Çevrimdışı Suleyman

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur@k@r;413152
Ben de gelcem nan o organizasyona.:D:knp:

Aha buluşma var, saldırın.:lklk:

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Kapı herkese açık  :)

Muhammed Hocam Pera Hotel Haliç manzaralıdır, ama güzel oteldir. Sen hele gel, denize sıfır yemek yeriz, hatta denize -1, yani denizin üzerinde bile, yer hazır  :)

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: lrfan;413163

Muhammed Hocam Pera Hotel Haliç manzaralıdır, ama güzel oteldir. Sen hele gel, denize sıfır yemek yeriz, hatta denize -1, yani denizin üzerinde bile, yer hazır  :)
Zatürre etçez seni Hocam. Sen yeterki gel.:kiki:

Metrobüs' e bindiririz; sabah saati Boğaziçi Köprüsü' nden geçirtiriz; akşam iş çıkışı saati Mecidiyeköy-Avcılar istikametinde araba kullandırtırız, ... Anlayacağın İstanbul' u tanıtırız sana Hocam.:D

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur@k@r;413177

Metrobüs' e bindiririz; sabah saati Boğaziçi Köprüsü' nden geçirtiriz; akşam iş çıkışı saati Mecidiyeköy-Avcılar istikametinde araba kullandırtırız, ... Anlayacağın İstanbul' u tanıtırız sana Hocam.:D
 :heo:                   :heo:

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: lrfan;413163

:D:syg::syg::oly:hocam çok naziksiniz Allah razı olsun söylemen bile yeterli.Ama öncelikli olarak Afyon spa oteli öncelikli orada aradığımız standartlarda otel bulamazsak ist. geliyor.Afyon için bütçem 1500 toplamda.ist.için 2500 tl.
Ama ist. da boğaza nazır bir gün otelde kalsam bana kafidir o anı ölümsüzleştirmek isterim.Günlüğü 100 tl için odada kişi başı kahvaltı dahil var toplamda 2+1 çocuk 250 tl fena değil bence.Birde akvaryum,ayasofya,sultanahmet,yerebatan sarnıcı,kapalıçarşı gibi yerleri göstersem  yeter.Kendim 1990 yılında fatih'te kalmıştım 6 ay kadar ama inanın aklımda bişi kalmadı.Birde 2007 de maltepe de bir otelde kalmıştım teras katta kahvaltı yapmıştım pert olan octiyi almaya geldiğimde.Onu vıdeoya çektim seyrederim hala.

Alıntı yapılan: Uğur@k@r;413177

:eyv.::eyv.:eyvallah Uğurcuğum.

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
ayasofya,sultanahmet,yerebatan sarnıcı,kapalıçarşı zaten hepsi aynı mahallede diyebilirim, bana çok yakın, her gün bubların yanından geçiyorum işe gidip gelirken, beraber de gezeriz inşallah