0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar yorumlarınız içiniz hepinize teşekür ediyorum.Artık benımde bir fabıam var evet belkı bıraz fıyat fazla olabılır belkıde değildir benım içime sindi aldım sankı 0 km araç almısım gıbı bır his verdı aracın kokusu bile 0 gibi.polodan daha guzel surüş keyfı verıyor 101 beygırın farkı olmalı.
tesekürler arkadaşlar. Lpg kıtı taktırmayı dusunuyorum öneriniz var mı? marka vs..
Mimgas atiker ve sıradan markalardan uzak dur derim. Yoksa benim gibi tüplü aracı benzinle binmek zorunda kalırısın.. Ayrıca hocam ilk izlenimlerin nedir ? yakıt performans komfor yol tutuş vites geçişleri nasıl umduğunu bulabildin mi? Aynı araçtan bende de var yakıt ve yokuş performansı hariç gayet memnunum.
Benim araç 101 bg olmasına rağmen yokuşlarda hantal sizde nasıl nasıl acaba? Tahminimce benim araçta baskı balata miyadını doldurmak üzere ona bağlıyorum çünkü debriyaj yukarda kavrıyor.
...Aynı araçtan bende de var yakıt ve yokuş performansı hariç gayet memnunum.
...Benim araç 101 bg olmasına rağmen yokuşlarda hantal sizde nasıl nasıl acaba? Tahminimce benim araçta baskı balata miyadını doldurmak üzere ona bağlıyorum çünkü debriyaj yukarda kavrıyor.
101 bg olmasına rağmen dizeldeki tork o motorda yok, atmosferik motorun bayılması normal, 5. vites dişlisi son sürat için epey uzun tutulmuş, o yüzden yokuşta vites küçültmeni isteyecektir.