0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
herkese merhabalar yetimin ilk kar testini taşkesti-abant geçişi ile yaptım 500m rakımlı taşkestiden 1433 m yükseklikteki geçitle abanta indim aracımda 3 senedir kullandığım ultragrip 7+ kar lastiği vardı , geçiş 28 km civarında ve 800 m den sonra tepeye kadar 30-40 cm kar vardı yoldan sadece bir traktör geçmişti yani yolun 10 km den sonrası kardı ve abanta indim inanın 2.viteste karda araba yüzümü kara çıkarmadı son 5 km keskin virajlarla doluydu onuda başarılı bir şekilde sorunsuz çıktım ve abanta inişte bir nissan x-trail ters rotayı yapmaktan vazgeçip dönüyodu halbuki ters rota hep inişli idi, inanın tüm yeti kullanıcıları adına gururduydum bu aracın 4x4 ünü düşünemiyorum 2000 motorla sonırım inanılmazdır. fotoları ve kar durumunu galerimden bakabilirsiniz. ilerideki rotalarımla ilgili size haber ve bilgi verecem herkese selamlar
Siz bunları yaptıktan sonra bana Uludağa çıkmak farz oldu. Bende yeni aldım UG8 leri. Bazen çamura falan giriyorum ama kar başka. Yanıma bir arkadaş olsa gitmeyeceğim yer yok. Biraz yalnız kaldık bu şehirde. Ne kadar keyif aldığınızı hatta 2.0TDI 4x4 daha daha keyif alınabileceğini tahmin edebiliyorum. Darısı başıma artık...
Bursa da nerdesiniz?
herkese merhabalar dağdaki kar tecrübesinden sonra yetiyle şehirdede kar deneyimini yaşadım perşembe günü kar yağışının en yoğun olduğu silivri-hadımköy-esenyurt güzergahında yeti yine yüzümü kara çıkarmadı ve asfalt üzerinde buz üzerinde oatalama 100 km hızla ilerledim.bu arada uludağa bi çok kez çıktım kar lastiği olmadan 4x4 olsa bile uludağa çıkmaya çalışmak çok kötü bir deneyim olur bu hafta sonu yarın kartalkaya gidiyorum ve ordaki deneyimlerimide size aktarcam valla ben bursada yaşıyo olsam yerimde duramam sanırım kendimi dağa taşa vururum. Herkese bye..