0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bi arabanın ilk versiyonunu almıcan arkadaş. ilk fabiların direksiyon cort, aha bu tam değişmiş meganında cort yanları var, insignia için deli deli şikayetler varmış hakkaten. soraki versiyonlarda düzeliyo genelde.
ATATÜRK savaş sonrası yerde duran yunan bayrağına bakmış herkes üzerinden geçeceğini sanırken .onu yerden kaldırtmış ve tabii herkes şaşırmış .sormuşlar az önce savaştan çıktığımız ve bize saldıran düşman bayrağını neden yerden kaldırdınız demişler .ATAMIZ demiş ki bir bayrak milletin simgesi ve namusudur .herkes bayrağı uğruna savaşır ve çok şey feda eder .böyle kutsal bir bez parçasını yerde bırakamazdım .düşman bayrağı bile olsa ... RENAULTTA çok satılan ve özellikle türkiyede tutulan bir araçtır .onunda beğenen bir sevgi kitlesi vardır ..ama bazı yorumları renault açısından kırıcı buluyorum .tabii bir renaultyardım yöneticisi olarak ...bu arada bilginiz olsun aracım skoda idi ve renaulttan daha çok skodayı severim .ama marka bazında eleştirirken biraz daha esnek olalım ve kırıcı olmayalım .
Kim kırılıyor ki abi? İnsan mı bu kırılsın? Sevmeyen sevmez yerlere vurur..Sevende sever anlatır ballandıra balladıra..Forumda opel fanatikleride var.Opeli yerin dibine sokarken onlarda çıkıp opeli övüyorlar ve kimse kırılmıyor.. Bence fanatizim yapmamak lazım.Bir teneke için...Zaten sevene ve sevmeyene bişey demiyoruz..Birşey deseydik Skoda'dan başka bişey konuşulmazdı burda..