škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

superb active yol tutuşu

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yesilkaya

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
selam.
siteye yeni üye oldum, nasipse önümüzdeki salı yada çarşamba da active donanımlı superb mi teslim alacağım. ancak esp noksanlığından dolayı aklımda bir soru işareti oluştu. acaba aracın yol tutuşu nasıldır diye. bundan önceki aracım seat ibiza idi ve yol tutuşundan baya memnundum. acaba yenisi eskisini aratır mı?
teşekkürler.

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
:hsg: Sıkıntı olacağını sanmam ama mutlaka test sürüşü yapın  ;)

Çevrimdışı Akif Hoca

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: yesilkaya;414318
selam.
siteye yeni üye oldum, nasipse önümüzdeki salı yada çarşamba da active donanımlı superb mi teslim alacağım. ancak esp noksanlığından dolayı aklımda bir soru işareti oluştu. acaba aracın yol tutuşu nasıldır diye. bundan önceki aracım seat ibiza idi ve yol tutuşundan baya memnundum. acaba yenisi eskisini aratır mı?
teşekkürler.

İbiza'dan sonra çok rahat edersiniz, aratacağını hiç zannetmiyorum.
Test sürüşüyle aklınızdaki soru işaretlerini gidermek en güzeli:)

Çevrimdışı yesilkaya

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
valla test sürüşü yaptım velakin trafik sıkışıklığı vs. tam zorlayamadım. bu sebeple tecrübeli arkadaşlardan nasihat alayım dedim...

Çevrimdışı chook

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
bende de 7 aydır kullanıyprum herhangi bir sıkıntı yok konforda yoltutuşuda geyet iyi
esp hiç aratmadı

Bu arada kaça anlaştınız (ek donanım talepo ettiniz mi)

Çevrimdışı yesilkaya

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
ya çok sevindim bir kullanıcıdan bunu duyduğuma)) zira dingil mesafesi büyük olduğu için salınım yapar mı diye soru işareti oluşmuştu kafamda...

herhalde rakam vermek abesle iştigal olmaz. 48.000 tl ye anlaştım. cruise control+arkapark sensörü+karter koruma+deri direksiyon+maksi dot ekran hediyesiyle.
nasıl???

Çevrimdışı chook

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: yesilkaya;414358
ya çok sevindim bir kullanıcıdan bunu duyduğuma)) zira dingil mesafesi büyük olduğu için salınım yapar mı diye soru işareti oluşmuştu kafamda...

herhalde rakam vermek abesle iştigal olmaz. 48.000 tl ye anlaştım. cruise control+arkapark sensörü+karter koruma+deri direksiyon+maksi dot ekran hediyesiyle.
nasıl???

benzinli herhalde çok iyi fiyat

Çevrimdışı chook

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
dizel neden tercih etmediniz. dizel için ne fiyat istediler

Çevrimdışı yesilkaya

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
valla dizel için görüşmedim. 6 yıldır biniyordum 1.4 tdi seat'a. bu sefer benzinli olsun dedim. çok fazla kullanmıyorum aracı. şöyleki, 6 yılda 67.000 km yol yaptım. yani 11.166 km/yıl. ama benzin sarfiyatı seattan sonra biraz üzecek sanırım...
araçla ilgi genel görüşlerinizi öğrenebilirmiyim bir kullanıcı olarak. daha doğrusu, forumlarada hiç rastlamadım ama, herhangi bir problemi varmı. zira karar vermemde en etki olan unsur, doğuş otodaki son servisimde, çalışan elemanların superb yi 10 numara olarak nitelendirmesi oldu. siz kullanıcı olduğunuz için görüşleriniz daha değerli...

Çevrimdışı chook

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
evet aynı nitelendirmeleri bende esenyurt doğuş otodan duydum
araç çok güzel ama bu fiyat politikaları biraz canımı sıkıyor sadece
siz gerçekten çok iyi fiyata almıştınız
bende mayıs ayında almıştım dizelini-aynı sizdeki ek donanımlar aynı
birde sıfır faiz kampanyasıyla almıştım benim alış fiyatım o kadar zorladım pazarlık falan 61900 almıştım

şimdi ise 58.000 e veriyorlar
buda tabiki epeybi can sıkıcı oluyor

Çevrimdışı yesilkaya

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
kesinlikle haklısınız.
özellikle yılsonu politikaları dehşet verici. bende kıran kırana bir pazarlık yaptım. ama malum satıcılar nekadar ağlasada mutlaka kar ediyorlardır diye düşündüğümden, alış fiyatımdan tam emin olamadım. umarım doğru tercih yapmışımdır, zira telaffuz edilen rakamlar bir hayli yüksek.
bu arada dizel motoru nasıl?

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
hayırlı olsun,fiyatların inmesi insanın canını sıkıyor.ben lg tv aldım aldıktan 1 ay sonra 200 tl düştü nette yani.hatta bazı sitelerde 230 tl artı şimdi sihirli kumandası da hediye.en iyisi eski defterleri karıştırmamak gerek.
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı benugo

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Bence virajlarda fazla zorlamayın aracı zira ben pek güvenemiyorum

Çevrimdışı taner_octavia

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
bizim octaviada esp var ama devreye girdigini pek gormedim hızlıda girdigim oluyo bazen bilerek bakalım savrulma yaqpıcakmı diye bildigim yollarda.lastikler 17 ama kayma yapmıyor direk dönüyo valla araba :) superbinde kayıcagını sanmıyorum ama lastikler önemli bu konuda.