evet arkadaşlar patlama derken kampanya falan değil yanlış anlaşılmasın, dün aracımla saatte 100km hızla duble ve düz bir yolda ilerlerken sol arka lastiğim gümledi, hemen emniyet şeridine aldım ve lastiğin parçalandığını gördüm değiştirmeye kalktığımda lastik yerinden çıkmadı bir de baktım ki jant da lastiğin patladığı yerden patlamış içeri doğru ve eğilmiş disklerin etrafındaki sac korumaya değiyor ve çıkmıyordu, bir lastikçi çağırıp değişimi yaptık şuan araç bende değil babamın aracını aldım en kısa zamanda fotoğrafları sizlerle paylaşıcam, araç 2010 model superB elegance ve garantisi bitti, sizce ne yapmalıyım? pirelli lastiklerde mi kusur yoksa jantta mı?
bu arada lastiğin patladığı yere geri gittim yürüyerek yolda hiçbirşey yoktu olsa zaten önce ön lastiğe girerdi, araç 33bin km de ve ilk lastikleri... pazartesi günü ön sağ lastiğim patlamıştı onu yaptırırken bütün havaları kontrol ettirdim arkalar 34 önlere 32 bastılar...
he bir de şu var bundan 15-20 gün önce arabanın arka koltuklarını yatırıp bagaja abartısız 400-500kg yük aldım ve 55km yol gittim o zaman gümlemeyen lastikler düz yolda araba boşken nasıl gümledi hala anlayabilmiş değilim...