škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Kış lastiklerinin performansları

OZDI · 6 · 2076

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı OZDI

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar geçen sene kışın 2-3 defa kayma duramama gibi sorunlar yaşayınca  ilk defa bu kış, kış lastiği almaya karar verdim. Yanılmıyorsam ekim ayında goodyear u8 aldım. 1 aralıkta takdırdım. perşembe akşamı istanbulun ilk karında deneme fırsatı buldum. ana yollar tıkanınca ara sokaklarda bol iniş çıkışlarda yol aldım. çok memnun ve mutlu oldum. aklıma ilk daha önce niye kullanmadığım oldu.
  burda arkaşlar kış lastiklerinizin performansı hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
 ilk yorum benden goodyear u8 in performasını çok beğendim.
 sıra sizlerde...:oly:

Çevrimdışı fmaka

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
hayırlı olsn.ug 8 i çok methettiler bu yıl bende ug8 kervanına katıldım.yağmurda deneme fırsatım oldu (daha konyada kar yok) abs ve esp devreye girmeden kontrollü gidiyor araç köprü inişinde fren denemesi yaptım bence gayet güzeldi.kar da ve buz üzerinde bilemiyeceğim durum ne olur ama benim merak ettiğim sulu kar...

Çevrimdışı OZDI

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: fmaka;415318
hayırlı olsn.ug 8 i çok methettiler bu yıl bende ug8 kervanına katıldım.yağmurda deneme fırsatım oldu (daha konyada kar yok) abs ve esp devreye girmeden kontrollü gidiyor araç köprü inişinde fren denemesi yaptım bence gayet güzeldi.kar da ve buz üzerinde bilemiyeceğim durum ne olur ama benim merak ettiğim sulu kar...

Evet yağmurlu havada da bende memnun kaldım yokuş çıkışlarda asr hiç deveye girmedi daha önce nerde ...

Çevrimdışı YEKE

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
V desenli lastiklerin düzyolda iyi tutunmasına rağmen. kar ve buzda yan kızaklamaya müsait olduğu söyleniyor böyle birşey yaşayan var mı ?

Çevrimdışı cnydn

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Dün yağmurlu havada inanılmaz su birikintilerine girdim..ve kaçamadan hızla girdim
Yol da boş diye hem lastiği test etme fırsatım olur diye kasmadım da kendimi

Kesinlikle savrulmadım ug8 lerimle. Çok memnun kaldım. Yaz lastikleri olsa uçmuştum
Haftaya da kar yağar, kar performansını test ederim diye düşünüyorum

Çevrimdışı OZDI

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: YEKE;415344
V desenli lastiklerin düzyolda iyi tutunmasına rağmen. kar ve buzda yan kızaklamaya müsait olduğu söyleniyor böyle birşey yaşayan var mı ?

geçen karda rampa çıkarken soldaki sokağa dönmem gerekti ve bu dönüşü biraz hızla yaptım test etmek için yol hem yokuş hemde dönüş içermesine rağmen arabada kayma veya savrulma olmadı. kastettiğiniz buysa