0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sis farıKapı EşikleriDostum hayırlı uğurlu olsun.Sanırım sis farların Monte Carlo sis farları, iç kısımları krom değil karartılmış veya siyah gibi duruyor. Süper tercih, monte ettirdikten sonra mutlaka fotograflarını bekliyoruz aracın son durumunun Kapı eşikleri ve sis farlarının toplam maliyeti ne oldu acaba?
Hayırlı olsun :ok: Sis farı düğmesi için çıkma Octi A4 anahtarı almıştım, çıkmacılara bakabilirsin.
Bizde Fabişin sis farlarını monte carlonunkilerle değiştirmiştik Buhar yapmış fotoda araç yeni yıkanmıştı
Alıntı yapılan: sercan_stl;415965Sis farıKapı EşikleriDostum hayırlı uğurlu olsun.Sanırım sis farların Monte Carlo sis farları, iç kısımları krom değil karartılmış veya siyah gibi duruyor. Süper tercih, monte ettirdikten sonra mutlaka fotograflarını bekliyoruz aracın son durumunun Kapı eşikleri ve sis farlarının toplam maliyeti ne oldu acaba?tşk ederim.orjinal monte carlo sis farı toplamda 430 felan buldu eşiklerle felanAlıntı yapılan: avni;416016Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım güle güle kullantşk ederim
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım güle güle kullan
Fiyat biraz pahalıya gelmiş gibi Fabişe yanılmıyorsa 250 tl gibi bir fiyata gelmişti takımı eşiklerde o kadar pahalı değildir heralde
güzel olmuş valla bakalım beyazda nasıl durucak bide mercekli monte carlo farları aldıkmı tammdır
Monte Carlolar süper görünüyor, ayrıca ön panjurun altındaki krom çıta da çok farklı bir hava katmış arabaya... Orjinal skoda ürünü mü acaba yoksa özel bir çalışma mı?
Alt panjurdaki çıtayı nerden temin ettiniz ?
Aksesuarcıdan krom cıta alıp kendileri ayarlamışlar