Valla o alt alçaltmanın sınırı yok; ama 13.6 cm çok düşük bir değer zaten. Sizin Fabia I'de bile bu değer 14 cm. Bunlar lark diye yeri öpecek değerler halihazırda.
Punto'nun şanzımanını, direksiyonunu, süspansiyonunu seveceksen güzel makine tabii... Ama ben gene de 1.6 Fabia tercih ederim.
Bizim araç buna güzel bir örnek. Arada sırada gazın dibine basılır, basılmaz, o çok mühim değil. Benim bu araçtan çok yüksek bir sürüş keyfi almamın sebebi 150 hp'lik bir motora sahip olması değil. 80 hp'lik tartarla aldığım keyif belki daha yüksek güçlü rakiplerinden yüksek; neden ? Çünkü günlük kullanımda direksiyonu ayrı bir keyifli, şanzımanı ayrı bir keyifli, süspansiyonu ayrı bir keyifli...
İş sadece gaza yüklenmek ise Punto derim; o ayrı. (kaldı ki, şanzımanı yağ gibia akmayacaksa gene demem)
Ha bu arada; Fabia II'yi sadece sportiflikten ötürü tercih ettiğim sanılmasın. İş sportiflikse gider Ibıza alırım zaten.:ok:
Ama Fabia II bana göre en ideal araç. Sportiflik de dahil olmak üzere, pek çok ihtiayaca cevap verebilecek bir araç.
« Son Düzenleme: 09 Eylül 2009, 14:38:46 Gönderen: SEAHAWK »
SEAT CORDOBA 1.4 TDI 80HP
[SIGPIC][/SIGPIC]