Ben gitsem ekstra 1000 TL daha indirim alırım Tam araç alma zamanı hakikatten. Varsın 2012 olsun, bu fiyata süper
Hocam dün 5 bayii aradım dördü bu fiyatlardan aşağıya vermemiz mümkün değil dedi. Hele Konya-Konmar sanki fiyatların bu şekilde olduğuna üzülmüş gibi bir ifade sergiledi. Bir bayi elinde olmadığını ama bölge müdürü arayıp bulabilirse sizi arayalım dedi. Fiyatda az da olsa birşey yapacağını söyledi. Elinde araç olanlar ise;
Ambition 1.2 hp'ye 26.000 bin de olmaz dedim maalesef dediler. Zaten beş bayiden sadece 2'sinin elinde var. Ellerinde genelde optimal ve dizel araçlar kalmış.
Optimal 1.2 hp'yi 28.500 verin uçak biletimi alıyım yarın yanınızdayım dedim yine olmaz deyip kapıyı açık bıraktılar; Eğer fiyatlarda oynama yaparsak söz ilk sizi arayacağız dediler. Yani benim anladığım Ocak sonuna kadar bekleyecekler satılmazsa bana dönecekler.
Bu arada Antalya'dan ikinciel bir araç ilanı gördüm;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2011-model-55000-km-de-lpg-li-fabia-erenler-den-110996095/detayBununla sıfır arasında gidip-geliyorum.
Sıfır araç için eğer tanıdıklarınız varsa ikram hususunda yardımcı olursanız sevinirim.
Bir de akşam fabiaları araştırırken 2015 yılında makyajlama yapılacağını okudum. Doğruluk bayı nedir bilmiyorum ama siteye konulan fotolar gerçekten çok hoş;
Acaba ikinci el alıp 2015'e Rabbim ömür verip kısmet ederse onu mu beklesek...