Sen cidden ucuza aldın abi, hatta hatırladığım kadarıyla bizim araçtan bile ucuza almıştın
Mahsuru yoksa siz hangi ayda kaça almıştınız?
Gökhan abi (mygokhan) sayesinde daha bile ucuza bir araba vardı, sadece metalik rengi farklı. Buradaki çok içime sinmişti gidemedim. Tekrar ona teşekkür ediyorum.
"Arabamız 1.6 TDI CR Ambiante Dinamik" Yarı hevesli yarı hevessiz bir şekilde punto evo bakmaya gidiyordum.Fiat bayiliğine doğru yürürken, Gemiden yeni inmiş çekiciden bayiliğe bırakılan şıkır şıkır fabişleri gördüm. Bildiğiniz yeni kokuyor böyle oh mis
Arka etiketi bir açtım TDI yazısını görür görmez,tdi hiç aklımda yokken,babama rengini beğen pişman olmıyıcağımız bir karar olcak dedim.
Akabinde kampanyalı 2011 ocak fiyatı 36.500 dendi, Renkle 37 küsüre denk geldi. Onlara 18 senedir favorit kullandığımızı ve ciddi bir skoda hastası olduğumu çaktırınca,işler değişti. Size yeti verelim dediler,daha sonra Bursa bayiliğini arattırdım,oradaki fabişten haberim olduğunu öğrenince başından atmaya calıstı,biliyordu pazarlık ediceğimi. Bu arabayı burdan almadan gitmiyicem 33 milyarda anlaşalım dedim,o bakışı unutmam
imkanı yook hiç para kazanamam falan dedi, "bursadaki arabanın fiyatını söylemiyim" onu öğrenince mecbur kaldı,beni bitirdiniz Gökçen bey dedi.
Yani anlatmamın sebebi kolay olmadı, çok maceralı ve uzun uğraşlar sonucu
33 Milyara Metalik Gri bir 1.6 TDİ Ambiante D sahibi oldum. Sizde bayiliklerde mutlaka bizim sitemizi referans olarak kullanın.Hani kavgaya gidince sen karagümrüklü ahmeti tanıyonmu tarzı bir izlenim gibi olucak ama. Kibar bir dille söyledim bu markayı sürekli araştırma halinde olup iyi tanıdığımı söyledim.Arabayı anlatamadılar bile tırstılar
Gayet ciddiye aldılar,sonuçta bayiliğin adı cıkıcak araba yüzlerce insana gözükücek, Türkiye çapında bir siteyiz,bana inanılmaz faydası oldu herkesin. Şimdiye kadar hepsine teşekkür ederim.
Yeni araç alıcaklara bir abi veya kardeş tavsiyesi gibi algılandıysa ne mutlu bana.Bu fiyatları kaçırmayın tam sıfır Skoda alma zamanı