Hayırlı olsun gerçekten güzel olmuş inşallah sıkıntısız kullanırsınız.
Benim görüşüme göre her malın bir değeri vardır ve bütçem bu kadar ben bu bütçeye göre bunu alabilirim demek yanlıştır. Bütçen o kadar ise almamalısın. Çünkü aldığın malın değeri montaj dahil 1700 lira değil. sadece gerçek değeri daha fazla olan bir malın taklidi. Zaten hep sorun buradan çıkıyor. Bütçem bu o yüzden bunu aldım. Alma. Alma çünkü bir süre sonra o mal bozulduğunda servisini bulamayabilirsin, bulsan bile onarılmasına çok para verebilirsin, bu süre içinde teypsiz kalabilirsin, yaptırdıktan sonra yine bozulabilir. Bir bakmışsın ki verdiğin o 1700 liranın üzerine başka liralar koymuşsun. Bunlar hep başımıza gelen şeyler. Başıma gelen şeyler. Yıllardır bu şeyin içindeyim bunu hep gördüm. Ne yazık ki insanlar, ucuz mal alacak kadar cömert ve zengin davranıyorlar.
Dediklerimi yanlış algılamayın lütfen sadece bu genelleme ve aldığınız cihaz belkide fiyat performans olarak çok başarılıdır ve bu kalitesi ile ilerde çok tutulacak da olabilir çünkü öyle ürünlerde çok gördüm. Tekrardan hayırlı olsun.