Merhaba
Basta arka silecek olmak uzere cok ciddi ses yapmaya basladi. Araci alali 3 seneyi gecti. Sanirim silecek degistirme zamani da geldi..
Araci kasim ayinda bakima goturdugumde adam bana silecekler pahali abi..sadece lastigi degismiyor dedi. 90 tl gibi birsey tutar dedi.. o zaman fazla ses de yapmiyordu ben de kalsin demistim.. Ancak simdi degistirmek istiyorum komple 3 silecegi de..
Simdi sanirim bunlar supurgesinden degisecek degil mi? Direk lastik degismiyor..
Aracim 1.4TSI Elegance 2010... Boyutlara bakmak icin aksamustu karanlikta bir olctum.. On 60cm 50 cm ve arka 40 cm gibi olctum.. Ancak 50 cm olan sanki tam 50 degildi.. Kabaca 50 diye not aldim..Eve geldim baktim 49 cm silecek de var 48 de var 51 de var..
Kesin olarak bu aracin silecek ebatlarini bileniniz var mi yakin zamanda degistirmis olan?
Genelde Valeo, Bosch veya SWF tavsiye ediliyor ayrica..
https://www.otosupermarket.com/Valeo-Silecek-Supurgesi-Universal-60-cm-Adet-Valeo-First-Ekonomik-Seri,PR-78463.htmlSunu mu alsam? Servis fiyatlarini da tam bilmiyorum..Serviste yaptirsam iscilik de aliniyor mu bu degisime?
Tesekkurler ( Ingilizce klavyeden yazmak zorunda kaldim.. Turkce karakterleri yazamadim o yuzden kusura bakmayin kotu gorunuyorsa )