Öncelikle bütün yorum bırakan arkadaşlara teşekkür ederim. Araçı aldık.
eğer araç bayii de ise sıkıntı olacağını sanmam. Parayı gösterirsiniz bayii ye para burda dersiniz kaldırın rehini gidelim notere dersiniz satışı alırsınız üstüne parayı verirsiniz olur biter.Korkmanıza gerek yok. Ona bakarsanız bende arabayı kredi ile aldım benimkini üzerindede rehin var ne olmuş ki satarsam bile gidicez alıcıyla bankaya parayı yatırcaz ordan notere.
-Araçın faturası kesilmediği için noterlik bir durum yok hocam.
-Bankaya ödeme yapılıp rehin kalktıktan sonra satıcı "Nerden tanışıyoruz sizinle" dese nasıl bir çözümü var bu işin? Bizim araştırmalarımıza göre tek çözüm: Daha araçın rehnini kaldırmadan satıcıya senet imzalatıp noterden araça 2. rehini koymak. Tabi doğal olarak satıcı bunu kabul etmez. Bir diğeri "Hepimiz Allah'ın kuluyuz, birbirimize güvenelim" diyorlar.
Aracin bayiide olmasi avantajdir fatih sen yeterki uyanik ol.hadi hayirli olsun.
Evet hocam, zaten bayi olmasa bu işe girişmezdik. Şükür Rabbime, bir problem çıkmadan araçı aldık. Şu an dönüş yolundalar. Yalnız az yaktığı için sanırım ben babamın fiestayı kullanacağım..
Sayfa acilmiyor.
Link pasife düşmüş. Şimdi baktım satıldı ibareli şekilde gözüküyor. Linki yeniledim.