Giriş Yap
Kayıt Ol
Menü
Ana Sayfa
Yardım
Ara
škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...
škodaturkey.com
»
SKODA MODELLERİ
»
Fabia I
»
Fabia Anahtar Sorunu
Fabia Anahtar Sorunu
sama
·
7 ·
3479
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa:
1
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sama
Meraklı ST Üyesi
Kıdemli Üye
Fabia Anahtar Sorunu
:
21 Ocak 2013, 20:33:29
Arkadaşlar hepinize kolay gelsin.Arabamın merkezi kilit anahtarının ucu kırıldı.Demir parça.13 yıllık araba için normal bence.Normal anahtarcıya gittik.Anahtarın yan sanayi olanından getirtti.Eskisinin iç kısmını ve immobilizer parçasını yenisine monte etti.Buraya kadar herşey normal.Sadece yeni kilitteki pil ince geldiği için biraz sorun çıktı o kadar.Sorum ise Şoför kapısından açma-kapama sorunu.Şöyle ki;anahtarı kapı kilidine sokuyorum çeviriyorum boşa dönüyor ve kilit mekanizmasında bir hareket yok.Eskiden sadece şoför kapısı zorlayarak açılıp kapanıyordu fakat diğer kapılar açılmıyordu.Yani hiçbir zaman merkezi kilit gibi 4 kapı birden şak açılıp şak kapanmadı.Şu anda da öyle.Acaba kapı kilidindeki sorun nedir ve anahtarı sokup çevirdiğimizde açılıp kapanma 4 kapı birden şak diye olur mu?
kadir_
Kısa Bir Ara..
Yönetici
Kahraman Üye
Cevap: Fabia Anahtar Sorunu
Yanıtla #1 :
21 Ocak 2013, 20:53:25
Şoför kapısından aç-kapa yaparsanız 4 kapı birden aç kapa yapar normal bir durum
sama
Meraklı ST Üyesi
Kıdemli Üye
Yanıtla #2 :
21 Ocak 2013, 20:55:44
kadir_ galiba ben çok uzun yazdım anlaşılmadı şoför kapısından aç kapa yaptığımda hiç bir zaman 4 kapı birden açılıp kapanmadı.
sama
Meraklı ST Üyesi
Kıdemli Üye
Yanıtla #3 :
21 Ocak 2013, 21:43:18
Güncel...
sama
Meraklı ST Üyesi
Kıdemli Üye
Yanıtla #4 :
21 Ocak 2013, 21:59:57
Evet arkadaşlar bu kapıdan otomatik olarak açma kapama sorununu nasıl hallederiz.Kapı kilidi boşa dönüyor.
ripple
Yeni Üye
Yanıtla #5 :
04 Şubat 2013, 21:36:38
madem anahtarcıya gittiniz neden ona sormadınız. bizde öğrenseydik sorunun çözümünü.
Engin E
Kahraman Üye
Yanıtla #6 :
05 Şubat 2013, 09:00:17
Şoför kapısından 4 kapıya da kilitleme-açma sinyali gider, kilit mekanizmanızda, switchinde ya da konfor modülünde sorun var, bir oto kilitçisine gitmeniz gerek, anahtarcı yapamaz.
Dünyalılardan tiskiniyorum.(G.O.R.A.)
Yazdır
Sayfa:
1
škodaturkey.com
»
SKODA MODELLERİ
»
Fabia I
»
Fabia Anahtar Sorunu
Search