0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Video çok güzel..Yeti çok güzel ancak risk var tabi.Öyle karlı bir yolda mevsimlik lastik biraz risk demek.Zaten bu işler böyle olur, olmaz olmaz bir kere olur Allah korusun..Baktım yollar gerçekten kar lastiğine göre..
güzel görüntüler, tesekkürler, resmen kar buzun üstünde gidiyor Yeti, hemde kıslık olmayan lastiklerle,bu biraz risk olmus, bu sartları seviyorsanız bir takım kıs lastigi alın yinede derim,
Ben olsam giderdim:).Ama gitmenizi tavsiye etmem.Çünkü erzurum tarafına gideceksiniz,oralar soğuk olacak hava 10 derecenin altına düştüğü andan itibaren lastikleri unutun. Diş derinliği 0 bir lastikle uzun yola çıkarmıydınız 10 derecenin altında ikiside aynı.Bu arada hız limitleriyle alakalı değil ani fren ve virajlarda lastik sizi tanımıyomuş gibi davranabilir.
muhammet bence yanakları küçültme. 215/55/R16 varsa o ayrı. bende 225/45/R17 var o gün hafif eğimli yere yanlama park ettim dış kenar jantların üstüne oturdu. dedim patladı mı ne oldu. R18 kullananlar nasıl ediyor merak ediyorum. değişim yapacağım zaman uygun düşerse 50 veya 55'lik alacam. rahatlığı bir yana jantlarıda korur.
arkadaşlar 205,55,16 olan lastik ölçüsü janta 215 lastik alsam mahsuru olurmu?
Kullanılacak yere göre bir üst veya alt ebat takmanın çok büyük artı ve eksileri olmaz Hocam. Ancak tüketim artacaktır, baştan diyeyim.:wnk:
tüketim artar ama ciddi oranda artarmı yani 3-4 krş cıvarı artarsa sorun yok