škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

ön sis farı kapatma ?

mert023 · 13 · 15223

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mert023

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar yetilerde direksiyonu sağa yada sola çevirince yanan ön sis farını nasıl kapatabilirim bunun bir yolu yok mu bilgisi olan yazarsa sevinirim

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Eğer maxi dot gösterge varsa o menüden ayarlanır, yoksa (Active donanım mesela) serviste yazılıma bağlanarak

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Viraj assit farlarını açma konusu vardı, yanmayanı yaktıklarına göre yananı da iptal edebilirler bilgisayardan...
Dünyalılardan tiskiniyorum.(G.O.R.A.)

Çevrimdışı mert023

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
elegance modeli yani maxi dot gösterge var ama bir türlü dönüşlerde sis farı yanma özelliğini kapatamadım..örneğin gündüz farı seçeneğini kapattım o tamam ama dönüşlerde sis farı hala yanıyor kapatma seçeneği yok galiba

Çevrimdışı predator

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
ben bir jetta kullanıcısıyım ama şu bızım maxidotlar aynıdır dıye dusunuyorum eger yanlıs bılmıyorsam eve donus olması lazımdı o saga sola donerken yana sıs farı
şuan ısmını dusundugumde sacma geldı ama :D denemenızde fayda var

Çevrimdışı mert023

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
onu da kapattım yine de sağa sola dönüşlerde yanıyor

Çevrimdışı Yalçın Bjk

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
bildiğim kadarıyla onlar sis farı değil gündüz farı ve kapanmıyor :)

Çevrimdışı odilsiz

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
    • http://www.akselektronik.com
Merhaba

Bisi sorucam. Saga ve sola donuslerde sis farini kapatmak istemenizin ozel bi sebebi varmi sorabilirmiyim. Adamlar donuslerde yolu aydinlatsin diye yapmislar. Bence cok ise yariyor..

Çevrimdışı YEKE

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
sis farının içinde aynı zamanda gündüz farıda var.

Gündüz sürüş farı fonksiyonunun devreden çıkarılması
– Kontağı açtıktan sonra 3 saniye içinde sinyal lambası kolunu direksiyona doğru
çekiniz ve aynı anda aşağı doğru itiniz, bu konumda en az 3 saniye tutunuz.

Gündüz sürüş farı fonksiyonunun devreden sokulması
– Kontağı açtıktan sonra 3 saniye içinde sinyal lambası kolunu direksiyona doğru
çekiniz ve aynı anda yukarı doğru itiniz, bu konumda en az 3 saniye tutunuz.

Çevrimdışı mert023

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
kapatmak istememin sebebi farlar beyaz ama sis farları sarı olduğu için o görüntü hoşuma gitmiyor...sis farlarını beyaza mı çevirsem ne yapsam orjinalliğini bozar mıyım acaba

Çevrimdışı odilsiz

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
    • http://www.akselektronik.com
Alıntı yapılan: mert023;421571
kapatmak istememin sebebi farlar beyaz ama sis farları sarı olduğu için o görüntü hoşuma gitmiyor...sis farlarını beyaza mı çevirsem ne yapsam orjinalliğini bozar mıyım acaba

Merhaba;

Aracın garantisi varsa dikkat edin. Ben Servise sorduğumda beyaz far yok dediler. Taktırmayın garantiden çıkabilir dediler. Herşeye bir kılıf buluyor ya. Lütfen dikkat edin yada serviste yaptırın. Ben çok önemsemediğim için yapmıyorum..

Çevrimdışı coolpassenger

• Yeti2.0TDİ4x4DSGOCTtuning
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
merak içindeyim, garantiden yararlanıp ta herhangi bir sorunu bu sayede çözen kaç arkadaşımız var. servisler, zaten doğru dürüst yararlanılmayan bu garantiden kaçmak için 500 takla atıyorlar. bu garanti olayına çok fazla takılmamak gerektiğini değerlendiriyorum.

sis farının sarı renk olması, malum görünürlüğünün diğer renklere nazaran fazla olması. beyaz yaptıktan sonra adı sis farı olmaktan çıkar normal far olur.

Çevrimdışı schumici

• Turbo Benzinli
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.schumici.simplesite.com
Alıntı yapılan: coolpassenger;421681
sis farının sarı renk olması, malum görünürlüğünün diğer renklere nazaran fazla olması. beyaz yaptıktan sonra adı sis farı olmaktan çıkar normal far olur.

Normal far bile olmaz, karşıdan gelenin gözünü alan bol bol küfür yedirten far olur

Sisli havada güvenliği arttıran bir unsuru niye insanlar zevk için kendi eliyle bozar anlayamıyorum