estafurullah Mehmet kardeşim ben her aldığım araç için bilgiyi forumlarda araştırdım ve buldum bu sayede araçlarımı hep iyi tanıdığımı düşünüyorum buralardan bilgi elde ettiğim içinde kendimi borçlu hissedip paylaşıyorum işte yoksa kesinlikle amacım lüzümumsuz şeyler yapmak değil 2002 den 2013 ün ilk yarısınak adar aynı forumun önce üyesi sonra yöneticisi en sonunda da tek adamı oldum bu arada araçlarım hep değişti ama orayı terk edemedim en sonunda server ımız yandı sahibide hiö bişiye yedeklememiş el hasıl artık dostlar kahvesi ayarına gelen Ladatr forumumuz pert oldu gitti. bu arada fio m varken var olan forumun önce üyesi sonra yöneticisi durumuna aldılar ama orada forum sahibinin Ticari hevesleri yüzünden ayrıldım sevmediğim bir şey çünkü forumda ticaret ondan önce de ford un bir forumunda idim yine araçtan ötürü ama onlarda iki forum birisi fabrikanın desteğinde ve yaranma sevdasında üstelik kardeşim de bir ford üst düzey çalışanı olmasına rağmen orada beni mutlu etmedi ama diğerindeki üyeliğim devam hala arada ford ile (cmax tabii) ilgili paylaşım yaparım.
şimdi sizin aranızdayım ve çokça keyif alıyorum. bu arada evde iki kişiyiz eşim emekli ben göreve devam eşim gene başladı sızlanmaya gene buldun kendine bir yer diye
eee sızlanmakda hklı öyle değilmi böle uzunu uzun yazınca...
insanı sıkarım işte böleee...
bu arada dostlar lütfen benim bu bozuk mesajlarıma alışınız haddim olmayarak zira yıllarca F klavye kullanmış bir idareci idim. birinci sebeb bu Q klavye beni kasıyor, ikinci sebeb de iki parmakla 10 parmak hızında yazıyorum oda yanlış oluyor bunu oğlum tespit etti o 10 parmak yazıyor ben ondan hızlı yazıyorum oda bundan ötürü arıza yapıyosun baba diyor. esas sıkıntıda yazdıklarımı nadir okurum ve noktalma hiç yapmam ama öğrencilerimi ayıklarım noktalamada
lütfen sizde idare edin ee zamanla bendeki bu stili alışırsınız bende biraz daha dikkatli yazmaya çalışırım.