0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim de buluşmalara katılma vaktim geldi artık. Bu başlığı neticelendirelim en kısa zamanda.
şimdi buluşalım. nisan mayısta bi daha buluşuruz. izmitte kahvaltılı karting yapmıştık. tekrar yapabiliriz. ist bursa yada yakın.
...Yönetimde dahi konuyu konuşmadan içimden geldiği gibi forumdan herkesin düşüncemi bilmesini istedim.Umarım forum tekrar eski haline kavuşur..Tekrar "biz bir aileyiz" sloganına yakışır bir hareketlilik olur..
Geçen Metrobüs' te giderken (düşüecek çok vakit oluyor:)) düşündüm de eğer Gökhan telefon açıp da Beytullah' a Maykılgazi' ye rahatça fırça atabiliyorsa, biz bir aileymişiz nan artıkın hakikatten.
:++: :++: :++: Yok be Aile arasında insan nasıl konuşuyor ise öyle konuştuk :gkhn:
Çok uzun konuştular söyleyim...
yok be türker fazla konuşmadık. sadece 17 dakika konuşmuşuz. yani tazebabanın myyengeye evlenme teklifi yapmak için konuştuğu süreden biraz daha fazlaca...
:kafa::kafa::kafa::kafa::kafa:Kırmızı olan Gökhan mıydı
aynen öyle ama sen merak etme ilk buluşmaya geldiğimde yengenin görmediği bir esnada kıstıracağım onu...
Eyvah Eyvah unutmadim karlara yatirdigin günleri
Baltalı foto hatırlıyorum
dar duvarların arasını hatırlıyorum.oyle bir foto da vardı
Yok Gökhan bu :gkhn:Buluşmalardan hatırladıklarımız hep Gökhanım' ın kıstırılma anları yahu!:kiki: