Ilginiz için teşekkür ederim
ancak km de 6 lt yakan arkadaşları hayretle izliyorum forumu takip ederek bu kadar zaman bekledim ne zaman benim aracım 6 lt yakacak diye ama 8 lt nın altına düşemedim tabiki lpgde de fazla yakıyor ama bu fark sadece lpg fiyatından kaynaklamıyor eger gerçekçi yorumlar yaparsak herkes faydalanır.
şimdiden herkese teşekkür ederim.
Emin olun yorumların cogu gercekcidir burda, Golf V FSI aracımla trafik olmayan E-5 üzerinden 13 km ise gidis güzergahımda yazın 5,5 lt, kısın 6,5 lt yaktırıyordum her zaman, veya 100 km Istanbul Kocaeli arasında 110 km gibi 6 lt yakıyor, 90 sabit 5,4 lt gibi, anlık hızlanmamak, kullanım tarzı cok önemli, yani Engin beyin 6 lt si dogrudur, biraz dikkatle yapılıyor, ama benzinli araclada sürekli dikkat sürekli dikkat olmuyor, insan arac kullanmaktan zevk almıyor, rahat davrandın mıda 7-8 görmek an meselesi,
asıl konu kullanım tarzı, kullanım sartları, hava, rakım farkı, vs......
yani hava sıcaklıgı 15 derece ile 25 derece arasında, düzlük ile yokuslu kullanım arasında, trafik olan yerle olmayan yer arasında, ısıklı ısıksız, seri kalkıs sakin kalkıs,vs vs uzayıp gider,
Ornek Golf V FSI imin son 3 bin km yakıt ortalaması 5,7 lt idi, yani sakin ve trafiksiz yerlerde kullanıldı,