0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Superskoda'daki LED'leri 3 aydır kullanıyorum, gayet parlaklar ve CANBUS hatası vermiyorlar kesinlikle. Ancak ters polarizasyonlu olduklarından gelen kabloda ufak bir kesim yapıp yer değişimi yapmanız gerekiyor. yani +>- yer değişecek. .
hocam süper bilgi sağolasın,bir ara müsait olursan bir foto koyarsan süper olur..birde kaç günde geldi acaba?
Genelde 7 günde ulaşıyor. EMS'ye fazla para vermeye gerek yok Chezch Post'la alın. Fotoğraf için hafta için göndermeye çalışayım.
Arkadaşlar merhaba, Superb'deki gündüz farları sis lambalarının yanındakiler mi? Cevap evet ise AFS deki yuvarlak mercekli farın yanında bulunanlar (içe doğru olanlar) nedir?
Sis farı yanındakiler gündüz farı AFS merceğin yanındaki, yani iç taraftaki uzun far
AFS haric diğer tüm farlar sarı renk değilmi? bunları beyaz ışık yapmam mümkün mü?
mümkün ama gerek yok. ben sadece park ampülünü beyaz yaptım. sislerim, gündüz farlarım ve içteki halojen uzunlarım standart olarak duruyor. çünkü bunları beyaza çevirmek ışığı kalitesizleştirecek ve lambaların görevlerini tam olarak yerine getirememesine neden olacak
Park lambası hangisi oluyor peki