ünyanın en büyük renault topluluğunu barındıran istatisliklere göre dünya çapındaki en büyük renault forumu olan forumun moderatörlüğü yapıyorum
Renault fiyatına göre alınabilicek en donanımlı aracları yapan tek firma bu bir gerçek
2008 yılının sonundan sonra yaptı modellerin %80 nin kronik sorunlar barındırdığı için kullanıcılar memnuniyetsizlikten markadan uzaklaşmaya başladı kangoo megane latitude fluence ve clıo4 kronik sorunlar barındıran araclar
ama gelirsek sembole türkiyede satılan en sorunsuz arac şirketlerde kullanılır geneldi 1,5 dizel modeleri ve 100,000 km ve üzeri sorun çıkarmaz donanımsız modelleri kaporta sağlmlığı ve güvenliği barındırmayan ama yürüyen aksamı dayanıklı olan bir modeldir
Şimdiki kasasında asr+esp ve abs standart oldu ve güvenlik olarakta biraz daha iyileşmiş oldu
yedek parça ve servis ağı yüksek olan bir markanın modeli 2, elde en rahat satılacak arac 0 km olarak en uygun fiyata standartları yüksek olan bir arac alınabilir şirkette kullanmalık tam günlük aractır konfor olarak fazla bişey beklemiceksin bu aractan ama AT arabası da değildir ve sembol olsun vs renault un başka modeli olsun full donanımlısını almıcaksın çünki renault teklonoji sorunu yaşayan bir firmadır bir çok aracın da dijital klimasorunu var vs bir kaç elektronik sorun daha barındırıyor en boş paketi bu konuda en mantıklısı sembol kolay kolay arıza veren bir arac değildir şirketlerde kullanılıcak 1 linea 2 semboldur şahsi binmek amaçlı renault almam ama ticari olarak trafic modelini alırım bir tane eskittim 400,000 km de sattım anahtar değdirmeden sıfırını aldım 2007 de buda 200,000 km yi devirdi anahtar değmedi daha bu sene ortalarına doğru traficin yien sıfırını düşünüyorum ama otomobil olarak alıcağım bir arac gözyle bakmıyorum renault modellerine