Filipis buluyorsa peki neden kendisi kullanAmıyor? Bunu da açıklayınız o zaman.
Benim demem şu ki, Sony firmasının teknolojik bir üstünlüğü her zaman var. Dizüstü bilgisayar olarak mesela param olsa sony harici 1 marka daha düşünmem. Ben bir ara kafayı takmıştım yanında yedek batarya ile gelen başka dizüstü bilgisayar var mı diye bulamadım. Bulabilen varsa beri gelsin
Ayrıca sonynin neredeyse tüm üretimi çindir. Ama bu onu ÇİN malı sepetine koymaz. Samsung lcd panel üretmeyi sharptan öğrenmedi mi zannediyor sunuz?
Doğru ya, 38 cm lik bir subwooferın yüksekliği 35-40 cm leri bulurken aynı gücü ve ses derinliğini yarısından daha ince bir subwoofer ile veren marka yumatu idi :kiki: :++:
Gökhan, elmacaık daha bu işlerde yeni. Hele bi şöyle 50-60 yıllık oluversin
Atrac3+ teknolojisini de, G protekşın teknolojisini de mp3 çalarlara sony getirdi. Sanyo mu getirdi?
Piyasaya ilk giren ve zamanının en iyi mp3/cd çalarlarından olan NAPA discman vardı bir ara bizde. 120 sn ESP diyordu. Ama maşallah yeniden yazılabilir cd görmeye dursun. Atlamadan çaldırabildiğim neredeyse yoktu. Ama sony mp3 çalarında SADECE 40 sn vardı ESP. Atlatarak çaldırabildiğim cd'im yoktu :kiki:
Daha sayarım da sayarım. Millet ana ünite alpine, mid ve woofer olarak kicker alır, amfi jameson koyar çok güzel ses alır. Ama sony üntesi olan adamın gidip yine sony mid ve woofer ve amfi alması onun alacağı sesi çooooook daha kaliteli hale dönüştürür. Marka uyumluluğu budur.
Samsung o 3d render gibi hale getirdiği görüntüyle LCD de dünya lideri diyorsanız ne diyim
Gerçek renk kullanmaya çalışsın hele. Sadece panel üretimi ile olmuyor bu iş. Asıl olan o panele gidecek görüntüyü adam gibi işlemek. Atlamalar hoplamalar olmadan.