LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUN SİZDE AYNI YANILGILARA DÜŞMEYİN!!!!
konunun başında açmış olduğum jetta aldım lafı bugun itibari ile iptal olmuştur...
sebebine gelince arkadaşlar hepimizinde düşündüğü plazadan alınan araç heleki bu yetkili servis gibi bi yerden alacağınız araçta (SKODA 2. el) ne kadar olumsuz düşünebilrisiniz.... bende fazla düşünmedim ilk etapta woswogen servisinin arac bakmaya 400 tl gibi astronomik bir fiyat cekmesinden sonra haliyle bi tanıdık aradı vede bulduk daha sonra ordan aldığm bilgiler aynen söyle !
Araç orjınal 47000 km de bıze soylenenle aynı
aracta gram nokta hata boya yok Bize soylenen le aynı
en son bakıma gırdıgı tarıh gecen sene bu zamanlar 35 bın km baskı balata ve bakım yapılmıs....
Yukarda yazdığım bilgileri bı arkadaşın arkadaşı sayesınde telefonla servis bilgilerinden öğrendim.....
Bu işlemden sonra açıkcası arac hakkında fazla soru ısaretı kalmamıştı, sonucta bu bılgıler hmn hmn yeterlı zatende skoda yetkılı servısı de bız aracımıza kefılız dedımız dısında bı sey cıkmas demıs...
Tam aracı alacakken son kez kendı ustamı aradım ne yaptın arabayı dedı. bende olanları anlattım getir bi bakalım dedim adama nerdeyse gerek yok dıcektım içimden bi his git dedi sanayiye aracı goturdum hersey gayet ıyı gıttı..
TAKİ MOTOR KAPANI AÇANA KADAR USTA DİREK MOTOR KISMINDAKİ KAPAĞI AÇTI ARKADAŞLAR YEMİN EDERİMKİ KAYNAYAN Bİ ÇÖAYDANLIK GİBİ ARABA BUHAR ÇIKIYOR BİRAZ İNCELEDİKTEN SONRA ARACIN DAHA ÖNCE HARARET YAPTIĞINI BÜYÜK İHTİMAL CONTA YAKTINI EN İYİ İHTİMALLE 1500 TL EN KÖTÜ İHTİMALLE 4000 TL MASRAFI OLDUĞUNU SÖYLEDİ.. YANIMA GÖNDERDİKLERİ SSKODA ÇALIŞANINA BİR BAKIŞIM VARDI GÖRMENİZ LAZIMDI YIKILDIM O AN... ADAMDA EN UFAK Bİ TEPKİ YOK...
ÇK ÖZÜR DİLERİM UZATMAMIN NEDENİ SADECE SİZİ AYDINLATMAK İSTEMEM BAŞIMDAN GEÇENİ ANLATTIM SİZE SADECE GERİ GİTTİM VERDİĞİM 500 TL KAPORAMI ALDIM VE KAÇARAK ÇIKTIM
ŞİMDİ TEMİZ ARAÇ ARIYORUM
HARARET YAPMAMIŞ
)